Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Kom och fira med oss!

Utbildning i det nya regelverket

I samband med att det nya regelverket för brandfarliga heta arbeten, SBF 2022 & SBF 506, träder i kraft är det obligatoriskt för alla instruktörer att utbildas i det nya utbildningsmaterialet. Nuvarande materialet kommer inte längre vara godkänt att utbilda i efter att SVEBRA Utbildning blivit certifierade, detta beräknas ske i januari. Fram till dess går det bra att använda nuvarande material.OBS! Det innebär alltså att om ni inte går den här utbildningen kommer ni inte få utbilda i varken det nya eller nuvarande utbildningsmaterial efter att SVEBRA utbildning blivit certifierad enligt SBF 2022.


Utbildningarna kommer att ske fysiskt och digitalt, anmäl dig antingen till ett fysiskt eller digitalt tillfälle längre ner. Vill du inte längre vara instruktör för Brandfarliga Arbeten ber vi er meddela oss detta.

Att det här regelverket nu äntligen träder i kraft är något vi kämpat för i många år och det vill vi fira. I samband med de fysiska utbildningarna vill vi gärna äta en bit mat med er och få ett gott skratt tillsammans med stå-upp komikern Ann Westin. Läs mer längre ner och anmäl dig så snart du kan, det är begränsat antal platser och vi måste veta hur många som kommer delta för att kunna planera.

Vi har även planerat in flertalet digitala utbildningstillfällen via Zoom under december och januari för er som inte kan delta fysiskt på plats. Ytterligare tillfällen för utbildning kommer att planeras in efter behov, vi garanterar att alla kommer få en plats på något tillfälle.Vi ber er även hjälpa oss att sprida denna information till alla era instruktörer, för att underlätta vår administration, då vi vet att inte alla läser alla mailutskick. Tack på förhand!Priset på utbildningstillfället är 1.995: - exkl. moms. Eftersom SVEBRA utbildning strävar efter ett +/- nollresultat och omställningen av det nya regelverket innebär mycket kostnader så behöver vi att ta ut en avgift för instruktörsutbildningen. På så sätt kan vi fortsätta att hålla en låg certifieringsavgift.


OBS!Det är begränsat antal platser till de olika tillfällena, anmäl dig nu! Anmälan sker längre ner på denna sida.


I samband med de fysiska utbildningarna ser vi det som ett ypperligt tillfälle att även fira det nya regelverket tillsammans med er!

Firandet kommer äga rum i samband med de fysiska tillfällena i Katrineholm. Vi börjar med utbildning mellan kl. 10-16 och sedan börjar middagen kl. 17.

Till middagen har vi äran att gästas av komikern, 
Ann Westin.

Skynda er att boka, vi behöver få er anmälan senast den 7 november för tillfället den 14 december och senast den 5 december till tillfället den 10 januari.

Vi ser fram emot att träffa er!

Mat under dagen och kvällen ingår i avgiften. Resa, eventuella boenden och dryck till middagen bekostas i egen regi.


Datum för utbildning

Röda datum avser fysisk lärarledd utbildning

Datum i december

8 december Digitalt via Zoom  

9 december Digitalt via Zoom  

13 december Digitalt via Zoom

14 december Hotell Statt, Storgatan 20 Katrineholm

28 december Digitalt via Zoom

Datum i januari

3 januari Digitalt via Zoom

9 januari Digitalt via Zoom

10 januari Safiren, Drottninggatan 19 Katrineholm

19 januari Digitalt via Zoom

Om du inte ser boka knappen behöver du godkänna nedladdning av bilder i din mejl.


           Tips på boende
           Best Western Hotel Statt
           Hotel Kungsbacken
           Dufweholms Herrgård

     Frågor?
     Kontakta 
oss via:
Info@brandfarligaarbeten.com
     08-98 11 12


facebookinstagramlinkedinyoutube

På vår Youtubekanal finns flera instruktionsvideos om IT-systemet och appen Brandfarliga Arbeten.

Se filmerna här

All information om Brandfarliga Arbeten hittar du på hemsidan www.brandfarligaarbeten.com eller ring oss på 08- 98 11 12

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.