Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


VIKTIG INFORMATION OM ARRANGÖRSAVTAL!

Då det nya regelverket träder i kraft innebär det en del förändringar som innebär att vi behöver säga upp ert befintliga Arrangörsavtal Brandfarliga Arbeten och därefter skicka ett nytt avtal till er.

Från och med tisdag den 19 september kommer vi börja säga upp era Arrangörsavtal. Ni kommer då att få ett mail med uppsägningen. Håll koll på er skräppost då de även kan hamna där.

Vi önskar att omgående få bekräftat att ni emottagit uppsägningen genom att svara på mailet ni får. Om du inte längre är kontaktperson eller om någon annan på företaget ska signera det nya avtalet ber vi dig att återkomma med korrekta kontaktuppgifter till oss på info@brandfarligaarbeten.com så snart som möjligt.

Nytt avtal skickas ut om cirka 1 månad. Om ni inte signerar det kan ni inte längre vara Arrangörer av Brandfarliga Arbeten efter att ert befintliga avtal löper ut.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med er!


facebookinstagramlinkedinyoutube

På vår Youtubekanal finns flera instruktionsvideos om IT-systemet och appen Brandfarliga Arbeten.

Se filmerna här

All information om Brandfarliga Arbeten hittar du på hemsidan www.brandfarligaarbeten.se eller ring oss på 08- 98 11 12

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.