Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Välkomna tillbaka!
Vi hoppas att ni alla har kunnat njuta av en härlig sommar.

Nu är vi på plats i våra nya lokaler på Stortorget 2 i Katrineholm. Vi ser fram emot en spännande och fartfylld höst där vi bland annat jobbar med att införa det nya regelverket för brandfarliga heta arbeten. Inom kort kommer vi gå ut med ytterligare information om detta samt med datum för webbinarie och utbildning.

Instruktörsutbildning Brandfarliga Arbeten
Den 23-25 augusti håller vi en förberedande och instruktörsutbildning.
I oktober håller vi även den sista instruktörsutbildningen innan det nya regelverket träder i kraft. Kika in på vår hemsida för att se datum och för att boka. 

Instruktörsutbildning Brandsäkerhet Skog och Entreprenad
Den 25 augusti håller vi en instruktörsutbildning i vår nya utbildning Bransäkerhet Skog och Entreprenad. Är ni intresserade av att läsa mer eller boka så kan ni göra det här.

Nya öppettider
Efter flera önskemål från er så har vi från och med 1 september nya öppettider:
Måndag - Fredag 07.30-16.30
Avvikande öppettider hittar ni på hemsidan.På vår Youtubekanal finns flera instruktionsvideos om IT-systemet och appen Brandfarliga Arbeten.

Se filmerna här

All information om Brandfarliga Arbeten hittar du på hemsidan www.brandfarligaarbeten.com eller ring oss på 08- 98 11 12

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.