Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Glad sommar!

Nu är äntligen den efterlängtade sommaren här och vi vill med det passa på att tacka er för en fantastisk start på det här året!

Vi kommer ha semesterstängt vecka 28, 29 och 30. Vid akuta ärenden kan vi nås via telefon på 08-981112. Vi lyssnar av våra meddelanden varje dag.

Efter semestern ser vi fram emot att flytta in i våra nya lokaler på Stortorget 2 i Katrineholm. Har ni vägarna förbi så titta gärna in.

Samtidigt kommer vi då välkomna vår nya kollega Patricia som ni kommer möta i supporten. Patricia startar den 8 augusti.

Robert som har varit med från starten av Brandfarliga Arbeten kommer tyvärr lämna oss för ny spännande äventyr och vi kommer sakna honom väldigt mycket! Vi önskar honom all lycka till!  På vår Youtubekanal finns flera instruktionsvideos om IT-systemet och appen Brandfarliga Arbeten.

Se filmerna här

All information om Brandfarliga Arbeten hittar du på hemsidan www.brandfarligaarbeten.com eller ring oss på 08- 98 11 12

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.