Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Inbjudan till arrangör och instruktörsseminarium

3 maj kör vi vårt arrangör och instruktörsseminarium som denna gång genomförs på Byggbranschens säkerhetspark vid Arland men även digitalt för den som föredrar det eller inte har möjlighet att närvara.

Ni som kommer vara på plats kan se fram emot grillunch men framför allt att få möjlighet att testa och bekanta er med de olika släckövningsalternativen som finns på marknaden. För den som vill finns även möjlighet till en rundvandring på säkerhetsparken.

Vi kommer gå igenom de nya säkerhetsreglerna och berätta vad det nya regelverket mynnat ut i.
Vi kommer även prata om det nya utbildningsmaterialet innan Hasse Bergkvist berättar om utredningen av en uppmärksammad brand.

Plats:  Byggbranschens säkerhetspark, Kolstavägen 16, 195 91 Märsta
Datum: 3 maj
Tid: 09:00 - 11:00


Praktisk släckövning

Vi vill påminna om att från och med 1 maj ska praktisk släckövning genomföras. Det är tillåtet att genomföra den teoretiska delen på distans även efter 1 maj men ni måste då även genomföra den praktiska släckövningen. Den praktiska släckövningen måste då ske inom 6 månader före eller efter den teoretiska delen. 


Snart kan ni erbjuda e-learning!

Vi är stolta över att efter sommaren kunna presentera vårt senaste tillskott i utbildningsportföljen. Vi lanserar då Grundläggande brandskydd som e-learning som ni kommer kunna sälja till era kunder.
Mer info får ni den 3 maj.

Nya normen

Nu är alla möten med arbetsgrupperna för den nya normen klara och det slutgiltiga resultatet presenteras för Regelgruppen den 7 april. Därefter kommer normen publiceras och ca 6 månader senare implementeras.
Framtida ändringar och nya beslut kommer fattas i denna grupp där Svebra Utbildning är representerade.


Hjälp oss bli bättre!

Vi kommer inom kort att skicka ut ett mail till alla instruktörer innehållande en länk till vår kundundersökning. Du gör undersökningen på 1-3 minuter så vi ber er att avvara en kort stund för att hjälpa oss bli bättre.


Expeditionsavgift för icke arrangörer

Vår utbildningsbok beställs som aldrig förr vilket är jättekul. Vi får dock en del beställningar av företag som inte är arrangörer. När detta händer hänvisar vi dom alltid till att kontakta och köpa av er i stället. Det finns några som ändå vill köpa direkt av oss. Eftersom vi aldrig vill eller ska konkurrera med er inför vi därför en expeditionsavgift på
395 kr/beställning för de som inte är arrangörer. På vår Youtubekanal finns flera instruktionsvideos om IT-systemet och appen Brandfarliga Arbeten.

Se filmerna här

All information om Brandfarliga Arbeten hittar du på hemsidan www.brandfarligaarbeten.com eller ring oss på 08- 98 11 12

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.