Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Nu är vi äntligen där!

För tre år sedan startade vi arbetet med Brandfarliga Arbeten. Idag kan vi äntligen berätta att det har beslutats att framtida frågor rörande säkerhetsreglerna flyttas från UKHA till regelgruppen för brandfarliga heta arbeten. Svebra Utbildning är en av de beslutande parterna i denna grupp. 


Praktisk släckövning

Från och med 1 maj ska praktisk släckövning genomföras. Den tidigare dispensen upphör därmed att gälla. Det är tillåtet att genomföra den teoretiska delen på distans även efter 1 maj men ni måste då även genomföra den praktiska släckövningen.
Detta beslut är taget i regelgruppen för brandfarliga heta arbeten 2022-02-22.


Vilket fantastiskt jobb ni gör!

Antalet certifierade i Brandfaraliga Arbeten ökar i raketfart. Året har startat över alla förväntningar och statistiken visar staplar långt över tidigare år.
STORT tack till alla er som gjort detta möjligt, till all hjälp och stöttning ni gett och ger oss. Vi ser fram emot att nå nya fantastiska mål tillsammans med er!


Arrangör och instruktörsseminarium

Just nu pågår förberedelser för vårt kommande seminarium för arrangörer och instruktörer. 

Det kommer bli ett viktigt seminarium då största delen kommer ägnas åt de nya säkerhetsreglerna och information om vad det nya regelverket mynnat ut i.
Vi kommer även prata om det nya utbildningsmaterialet och som grädde på moset tar Hasse Bergkvist med oss genom utredningen av en uppmärksammad brand.

Save the date: 3 maj 09:00-11:00

Inbjudan kommer inom kort.På vår Youtubekanal finns flera instruktionsvideos om IT-systemet och appen Brandfarliga Arbeten.

Se filmerna här

All information om Brandfarliga Arbeten hittar du på hemsidan www.brandfarligaarbeten.com eller ring oss på 08- 98 11 12

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.