Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Advent

Advent är perioden före jul, en tid som rymmer mycket av både tro och traditioner. Adventstiden är en glad tid när vi väntar på att fira Jesu födelse. Ordet advent betyder ankomst – vi väntar på någon som ska komma.
Vi väntar med körsång, orgelmusik, predikan...


Schubertiad i Haga

Nina Ewald, sång och Karin M Nilsson, piano bjuder på ett urval av Franz Schuberts sånger blandat med klassiska örhängen, egna kompositioner och beställningsverk av nutida kompositörer.

Lördag 20 november kl. 14


Mässa

Domssöndagen. Temat är Kristi återkomst. Mikaeli sångare medverkar under ledning av Mikael Paulsson. Ulrike Heider musiker och Pierre Sund präst.

Söndag 21 november kl. 11


Four Hands and Feets

Karantänkonsert med Camille Bloche och Lars Storm – orgel.
Visas också live på facebook och YouTube

Söndag 21 november kl. 19


Mässa

Första söndagen i advent. Temat är Ett nådens år. Hagakyrkans barnkör medverkar under ledning av Kristina Nelson. Lars Storm musiker och Christoph Gamer präst.

Söndag 28 november kl. 11


Adventsmusik

Juniorkören, Haga motettkör och Haga-Christinaekören medverkar under ledning av Kristina Nelson och Ulrike Heider. Lars storm, orgel och Christoph Gamer, präst.

Söndag 28 november kl. 18


Hagakyrkan är öppen för enskild andakt. Måndag, onsdag och torsdag kl. 11-14. Tisdag kl. 11-13.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du deltagit i en verksamhet i Haga församling eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.