Avenyns nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Ett steg närmare den största upprustningen på 50 år!

Nu planeras den största upprustningen av Avenyn och Götaplatsen på 50 år!

Nio fastighetsägare på Avenyn och Göteborgs Stad tar nu ett helhetsgrepp om Sveriges mest kända gata. En överenskommelse har skrivits under om att planera en omfattande upprustning med en helt ny utformning.

Det planeras för en utformning som stärker Avenyns identitet som en unik destination och som stärker Göteborgs varumärke bland andra europeiska städer. Ambitionen är att Avenyn ska återfå den kvalitet som den och göteborgarna förtjänar.


Spännande nyöppning

ADAMO är en ny cocktailbar som öppnat på Södra Vägen 3. Här väljer du om du vill sitta i baren och se när bartendern jobbar, framför köket och se när pizzor bakas och ostron öppnas eller ifall du vill hänga i loungen.

Cocktailmenyn är lekfull men vuxen och matmenyn enkel men håller hög kvalitet. På ADAMO riktar de inte in oss på något speciellt kök. På menyn finns allt från pizza till Pelle Janzon.


Bio Roy öppnar upp efter renovering

Nu har äntligen Bio Roy öppnat upp portarna efter sin stora renovering!

Roy har bio dagligen med satsning på art house- eller kvalitetsfilm. Utöver ny repertoarfilm är eventbio ett centralt inslag i programmet: interaktiva visningar, nischad dokumentärfilm, tematiska genrekvällar, importerad musikfilm och mycket mer. Här kan du också se både direktsänd och inspelad scenkonst, bland annat från Metropolitan i New York och National Theatre i London.


50% på parkering på Avenyn

APCOA erbjuder från och med nu 50% rabatt i sitt parkeringshus på Avenyn.

Erbjudandet gäller för handlande kunder på A43, Deisy Design, KappAhl, Kicks, Holmens Herr och Oscar Jacobsson.


"Nu satsar vi full fart framåt"

Avenyns nöjesställen är äntligen fyllda med publik igen. Daniel Brookes på Park Lane satsar allt på att alla gäster ska dansa ut från show med ett leende på läpparna.


instagramfacebooklinkedin

Besök oss på www.avenyn.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.