Problem att se innehållet? Visa i webbläsaren.

Hur fungerar Instagram Shop?

Den 30 november är du hjärtligt välkommen till en fysisk medlemsträff med introduktion till Instagram Shop. Vi gästas av Topvisible som är experter på ämnet samt av fotograf Jenny Brandt Grönberg som berättar om sina erfarenheter av plattformen.

Instagram Shop erbjuder möjlighet att lägga till och synliggöra produktkataloger från din egen webbshop, direkt i Instagram. Den 30 november är du välkommen till en medlemsträff dit utbildaren Topvisible från "Boosta din digitala resa" berättar om hur du går till väga för att skapa din egen Instagram Shop.

Under eftermiddagen lyssnar vi också på Jenny Brandt Grönberg som är frilansande fotograf och driver egna webbutiken Jenny & Jens. Hon använder Instagram Shop och delar med sig av sina erfarenheter av plattformen, vad som kan vara utmanande och vad som får arbetet med sociala medier att fungera för henne.

Eftermiddagen är kostnadsfri för dig som är medlem i Konsthantverkscentrum och ger även utrymme för frågor och diskussion. I pausen bjuder vi på fika och mingel – äntligen! Anmäl dig via länken nedan, senast 25 november.


Anmäl dig senast 25 november!

När: Tisdag 30 november, klockan 14.00 – 17.00

Var: Media Evolution, Utbildningsrummet
Stora Varvsgatan 6A, 211 19 Malmö, cirka 10 minuters promenad från Malmö Central.

Först till kvarn gäller då antalet platser är begränsade.

Kontaktperson Konsthantverkscentrum: Pernilla Norrman
pernilla.norrman@konsthantverkscentrum.se eller 070 465 70 70

facebookinstagramhomepage

 Copyright © •KONSTHANTVERKSCENTRUM 2021 • All rights reserved

Om du vill avsluta din prenumeration, klicka här.
If you don't longer wish to receive e-mails from us.