Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V45 2021

http://www.acandia.se/

Styrenhet med öppet gränssnitt

Revolution Pi - Flexibelt system för styr och regleruppdrag i industrimiljö

Nu har vi kompletterat vårt sortiment med produktserien Revolution Pi från Kunbus. Den öppna plattformen ger en flexibel och kostnadseffektiv lösning för de flesta IoT-projekten. Systemet består av moduler med industrikapsling för montering på DIN-skena. Arbetet med att lägga upp alla produkter pågår och du hittar utbudet här.


Vattenläckagelarm

Med WLD2 får du ett vattenläckagelarm som är lätt att installera och du täcker snabbt stora ytor. Sensorkablarna och anslutningskablarna finns i olika längder och kan kombineras på en mängd sätt för att optimera installationen.

Upp till fyra sensorkablar kan anslutas, se jämförelse av de olika varianterna här. Larm utlöses av mycket små mängder vätska, såsom kondens från A/C-rör eller vattenläckor i kopplingar.


www.cometsystem.se/

Smarta uttag med öppet API

NETIO smarta eluttag erbjuder unikt stöd för ett brett utbud av olika M2M (Machine to Machine) kommunikationsprotokoll.

Målet är att kunna erbjuda smarta uttag som kan kommunicera med alla vanliga protokoll. Hör gärna av dig om dina behov av att kunna integrera NETIO i dina produkter och installationer. 


Storleken har betydelse

Kraven på snabb uppkoppling ökar och en bra signalstyrka kan vara avgörande för att få ut maximalt av din router. Vi utökar nu vårt sortiment av antenner för att kunna erbjuda olika lösningar för olika behov.

Generellt gäller att stora antenner som riktas mot en mast är avsevärt bättre än en liten rundstrålande antenn. Läs mer om hur du väljer antenn här. Hör av dig om du inte hittar rätt antenn så hjälper vi dig.

Vi har även antennkabel och adaptrar som du hittar här.


Ledtider och priser

Vi har hittills klarat oss bra och inte varit direkt drabbade av den komponentbrist på halvledare som uppstod i början av året. Fordonsindustrin drabbades tidigt och den globala bristen påverkar nu även vitvaruleverantörer och elektronikleverantörer.

Det har på senare tid medfört längre leveranstider på vissa av våra beställnings-produkter och av leverantörerna aviserade prisökningar.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.