Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Easyhunt eTrack hundpejl
600:- (ord. 1495:-)

 

Easyhunt eTrack hundpejl, UTFÖRSÄLJNING AV DEN ÄLDRE MODELLEN! 

 
eTrack väger bara 38 gram utan halsband. Den kan sättas i det medföljande halsbandet eller i ditt Garmin Astro-halsband. eTrack har ett inbyggt SIM-kort och har därför obegränsad räckvidd så länge det finns mobiltäckning. Alla i jaktlaget kan ladda ned appen Easyhunt och se hundens position och spår. Pejlen kräver abonnemanget eTrack+ för 995 kr per år, vilket tecknas på easyhunt.com. 

 
Läs mer →
 
 

VILTSPEL HUNTER'S SPEC BACKCOUNTRY GAMBREL
519:- (Ord. 845:-)

Hunter's Specialties Backcountry Gambrel 600lbs viltspel = favoriten för dig som behöver ett enkelt portabelt viltspel med ställbar bredd på galgen. Spelet utväxling på 4:1 ger dig fyra gånger så stor styrka och du klarar själv att dra upp vilt som väger 275kg. 

 
Beställ här →
 
 

HS CAMO DOVECHAIR UTAN RYGGSTÖD
399:- (Ord. 479:-)

Konstruktionen av starka stålrör gör Camo DoveChair idealisk för all jakt där du behöver en bekväm och portabel stol, givetvis också lika bra till fiske och andra friluftsaktiviteter. Lätt, stark och hopfällbar med axelrem för enkel transport, UV säkert tyg i Realtree® Xtra Grön ™ polyester sits  med förvaringspåse under sitsen.

 
Läs mer →
 
 

Lockdosa Gräsand Mini Phantom
199:- (Ord. 499:-)

Mini Phantom Predator Call är en av marknadens absolut minsta elektroniska lockdosor med 8-bits ljudkvalitet och hela 110db ljudvolym. Med denna lilla spelare kan du dessutom spela två olika ljud överlappande samtidigt. Storleken är som en liten ficklampa med en högtalare framåt. Smart system med utbytbar ljudstickor så man kan byta mellan olika djurgruppen. Fler stickor kan köpas separat. 

 
Läs mer →
 

Fallskärmslina - Paracord
89:- (Ord. 111:-)

Är det något som alltid fattas i ryggsäcken när det behövs så är det ett lätt, stadigt och långt rep! Dettat är det bästa vi hittat som alltid finns i våra egna ryggsäckar. Linan väger endast 174 gram än fast den är 30 meter lång och håller för 250kg. Suveränt- använd det till hundkoppel, dra fram vildsvinet, knyta upp benet på älgen vid urtagning och till allt annat där det behövs. När man har ett bra rep i säcken så upptäcker man hur ofta det behövs!

 
Beställ här →
 

Vi reserverar oss för slutförsäljning, prisändringar och skrivfel 

Home Page