Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Snitsel och markeringsband orange med refelx

Snitsel och markeringsband i orange med reflex. 
Med reflex markeringen blir det enklare för tex. eftersöksjägaren att hitta fram till platsen där ett vilt blivit skadad eller för dig som passkytt att hitta till ditt pass även om de är lite skumt ute! 
Ett snitselband där möjligheterna är oändliga! 

 
Beställ här →
 
 

Varningsskylt: Observera Jakt Pågår

Varningskylt Observera Jakt Pågår

Ett enkelt sätt att öka säkerheten för både jägare och hundar samt minska obehagskänslan för trafikanter. Skylten är tydlig och lättläst, tillverkad av slagtålig plast med screenat tryck. 

 
Beställ här →
 
 

Varningsskylt Jaktorn

Varningskylt Jakttorn. Du som jakträttsinnehavare och ägare av torn ute på marken ansvarar även för säkerheten runt dessa och bör därför montera upp skyltar som anger att all beträdelse sker på engen risk. Dessa skyltar är enkla att montera samt tillverkade av slagtålig plast med screenat tryck. 

 
Beställ här →
 
 

Trebent kamouflage

Hunters Specialties trebent stol med sits av kraftigt polyestertyg i Realtree® Xtra Green™ kamouflagemönster. Benen är tillverkade av starka stålrör, stolen är lätt, hopfällbar och har bärrem. En favorit hos många lockjägare, fiskare och passare.

 
Läs mer →
 

Varselväst, supertyst - Barn

En lätt, smidig, tyst varselväst för barn tillverkad av Hunters Specialites i USA. Västen passar lika bra ute på jakten med mamma och pappa som hemma på gatan under lek. Skuren så att den är lätt att ta På/Av. Den är även lätt att slita loss från barnet om den fastnar i något, inga spännen som håller den kvar utan bara kardborre på framsidan och sidan. Ett tunt tyg gör att den även kan användas varma dagar när barnen inte vill ha mycket på sig. OBS - den har inte reflexer för bruk på kvällen.

 
Beställ här →
 

Öppettider: 
Butik: 11.00-15.00
Kundtjänst: 13.00-17.00

 

Vi reserverar oss för slutförsäljning, prisändringar och skrivfel. 

Home Page