Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Vakuumaskin Walz & Schöder ProSealer WS2000

WS2000 är en kraftfull vakuummaskin perfekt för dig som vill kombinera kapacitet & funktion med ett litet format som gör vacuumförslutaren enkel att förvara och smidig att använda. Maskinen har en hög svetsförmåga som försluter påsarna mycket bra. Låsningen till locket är av bästa modell med ett rejält låshandtag och inte tryckknappar på var sida. 

 

 
Läs mer →
 
 

Jaktkniv Briv Hunter

Vår storsäljare med greppvänligt trähandtag och snyggt rostfritt knivblad i tvåton. En bra jaktkniv med den rätta tyngden som kan hänga med länge. Kraftig polyesterficka/-väska med bältesfäste medföljer. Rostfritt knivblad i 420-stål med svart mönster.

 
Beställ här →
 
 

Elektrisk diamantslip Atemi Nordic 60W

En slipmaskin som i vår egen test förvånade i effektivitet och funktion. Dess värsta knivarna med stora hack i eggen från diskning i maskin återställdes på nolltid! Slipresultatet utan övrig åtgärd blev långt över förväntan. Stödytorna för vinkeln på kniven är mycket bra så slipningen ställer inga krav alls annat än att man drar kniven mot sig i jämn takt. En självklar slipmaskin perfekt för alla hem och jaktlag. Väldigt mycket maskin för pengarna!

 
Läs mer →
 
 

Z-aim Vakuumpåsar 20x30cm 100pack

Kraftig vakuumpåse av hög kvalitet med räfflad baksida för bästa utsugsförmåga, tillverkade av giftfri kokbar plast som svetsas bra och är lätt att suga ur luften ordentligt ur för alla maskiner. Passar till alla vacuummaskiner som svetsar 30cm. Vår vacuumplast är mycket populär och prisvärd och ett tips är att beställa vad du behöver i tid inför jakten, försäljningen ökar hela tiden så vi brukar lida av lite beräkningsproblem. Denna storlek är mycket omtyckt för att packa köttfärs.
Finns även som 28x40cm 100 pack. 

 
Läs mer →
 

Z-aim Vakuumpåsar Rulle 28cm x 15m

-aim Vakuumpåse 28 cm x 15 meter på rulle är valet för dig som vill packa kött, fisk etc och anpassa längden efter behov. Perfekt för bogar, stekar, sidfläsk, färs, fisk. Som jägare inser man snabbt att vakuummaskin och stadiga påsar är vad man skall använda för att få bästa kvalitet och hållbarhet på vilt och fisk. Passar att använda med alla märken av vacuumförslutare.
Finns även som 20cmx15m.

 
Beställ här →
 

Ärmskydd - urtagning & slakt

Ärmskydden är väldigt praktiska vid urtagning av större djur. Armskydd skall finnas både i slakteriet och varje jägares ryggsäck. Dessa levereras i smart förpackning för styckeplockning som lätt hängs upp i slakteriet.

En smart ide är att köpa in ärmskydd till jaktlaget och direkt dela ut en till varje jägare vid jaktens början. På detta sätt slipper man onödiga bakterier i djurkroppen vid urtagningen från inte alltid så hygieniska jaktkläder.

 
Läs mer →
 

Öppettider: 
Butiken - 11.00-15.00
Kundtjänst - 13.00-17.00

Vi reserverar oss för slutförsäljning, prisändringar och skrivfel. 

Home Page