Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Z-aim Grand Wildlife saltsten Mineral/vitamin 5KG

Z-aim Grand Wildlife slickblock består av salt, mineraler och vitaminer i en sammansättning som i samspel främjar djurets förmåga att tillgodogöra sig mineraler och födoämnen för att höja hälsostatusen och förbättra tillväxt och kvalitet på horn och klövar med mycket mera!

 
Läs mer →
 
 

Z-aim Knivset 3x kort Urtagning, Buköppnare, Flåkniv

Ett väl genomtänkt knivset för snabb och säker urtagning och hantering av allt vilt. Stålet är mycket bra och knivarna levereras riktigt vassa och skärpan håller bra. Ett kitt vi själva uppskattar mycket! 

 
Läs mer →
 
 

Z-aim Viltblock, Viltspel Stor & Stark 4000LBS

Z-aim lyftblock Stor & Stark 1800kg fixar enkelt alla tunga lyft och problem åt dig! Oavsett om du vill hänga upp en hel älg, dra upp en älg själv på släpvagn, dra lös en snöskoter ur vatten på is eller ur snö, dra loss fyrhjuling, dra upp en båt eller mycket annat så kan du göra det själv! 

 
Läs mer →
 
 

Barnstövel - 50 kr

Barnstövel Kim med 3M Scotchlite reflex och dragsko i skaftet. Sula med bra grepp, sitter bra på foten. Tillverkad i Polen av högklassig PVC. Omtyckt stövel som är lätt och smidig. Perfekt för slaskiga härliga dagar under vår, sommar och höst!
Färger: Blå & Röd

 
Beställ här →
 

Lockmedel & Vittringsdödare Z-aim HotSpot Vildsvin

Nog sveriges mest sålda och beprövade lockmedel för vildsvin! Lockar effektivt in vildsvinen från långt håll samtidigt som det effektivt döljer vittringen från dig själv. Mer vilt på åteln och en mycket lägre risk att bli avslöjad så att vildsvinen inte går fram på åteln!

 
Beställ här →
 

Viltdragare Z-aim FlexieTowe (Multidragrem)

Z-aim FlexiTowe är en smart och stark multidragrem, konstruerad för att förenkla när du ska dra fram ditt vilt. Ex björn, älg, vildsvin och hjort. Använd den tillsammans med viltpulka och fyrhjuling, eller när ni drar fram viltet för hand. Med FlexiTowe behöver du aldrig knyta och kan snabbt reglera draglängden mellan ATV och viltpulka efter behov, upp till 8.6m.

 
Läs mer →
 
Home Page