Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Världens bästa vapenrem- Z-aim Pro Stalker!

Vapenrem Z-aim Pro Stalker har för tusentals jägare satt en ny standard på hur en rem skall vara konstruerad för maximal komfort, funktion och snabbhet. Med en innovativ och mycket genomtänkt konstruktion skapar den en rad fördelar jämfört mot traditionella vapenremmar av typen enkel och dubbelrem. Pro Stalker är en av det viktigaste detaljerna av många jägares jaktutrustning. 

 
Läs mer →
 
 

Dieselvärmare / Z-aim 1.6 - 5KW fjärrkontroll

Z-aim Dieselkamin / dieselvärmare 5KW 12V luftvärmare med fjärrkontroll är ett färdigt system som är enkelt att installera och väldigt effektivt! En dieselkamin av mycket hög kvalitet med patentansökt förbränningssystem utrustat med avancerat konstruerad kylkropp. Resultatet är extremt hög förbränning och effekt! Och vi vet, efter att ha kört brännaren under ca två veckors tid så är avgasröret fortfarande i det närmaste totalt fritt från sot!

 
Beställ här →
 
 

Handsprit Z-aim Defence 500ml spray

Högeffektiv ren sprit i sprayform för att snabbt och enkelt döda bakterier på händer och utrustning/ytskikt. Genom att spriten sprayas på ytan ökas antalet användningsområden samtidigt som effektiviteten höjs. Defence når enkelt in i trånga utrymmen, hörn, desinficerar stora ytor, material med sugande ytskikt etc.Defence är utvecklat för jägare, för enkel, snabb och hygienisk hantering av fält vilt under slakt mm.

 
Läs mer →
 
 

Dieselvärmare Vattenburen 5KW kitt med fjärrkontroll

Värmarens intelligenta styrteknik reglerar effektivt brännarens arbete och håller ned strömförbrukningen till ett minimum genom att vid +60C reducera brännarens effekt och sedan automatiskt stoppa brännaren när vattentemperaturen når +78c. Inom vald tidsintervall sker automatisk återstart av brännaren när vattentemperaturen fallit ned till +60C.

 
Läs mer →
 

Boreprimer - Smäll

Lätthanterligt tjära för tex. vildsvin, björn och kronhjort med bas från furu, för användning vid åtlar och gnuggträd. Denna tjära innehåller doftämnen och kaplsar inte in doftmolekylerna vid kallt väder. Väldigt effektiv så behövs en liten mägnd i jämnförelse mot vanlig tjära.

 
Beställ här →
 

Öppettider: 
Butiken 11.00-15.00
Kundtjänst 13.00-17.00


Vi reserveras oss för slutförsäljning, prisändringar och skrivfel. 

Home Page