Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

INFORMERAR NR 6, 24 juni 2021

Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev


FIFA-TURNERING 1 JULI 2021

Vi på Skånes FF arrangerar en FIFA-turnering på nätet den 1 juli klockan 19:00 (incheckningen öppnar 18:00). Den är kostnadsfri och alla har möjlighet att delta. 

Vi kommer köra några uppladdningsturningar i denna form inför vår FIFA-cup eSkånebollen som förhoppningsvis kommer gå av stapeln som planerat i november.

Sprid gärna vidare inbjudningslänken till denna första turnering som körs redan om en vecka: http://invite.cm/UVlTYw?


HÖSTENS TRÄNARUTBILDNINGAR

Just nu är det inte möjligt för föreningar att arrangera interna tränarutbildningar, men vi vet att det finns ett stort sug efter utbildningar vilket är både kul och viktigt. Utbildade ledare är avgörande för en bra fotbollsverksamhet.

Efter sommaren kommer nya direktiv om hur vi kan genomföra höstens tränarutbildningar på bästa sätt – det kommunicerar vi via vår hemsida och föreningsutskick!


PÅMINNELSE OM ENKÄTEN - PLUS 10 000 KVINNLIGA LEDARE OCH TRÄNARE

En påminnelse till de föreningar som inte redan besvarat enkäten om situationen kring ledare, tränare och domare i klubben, som vid ett par tillfällen skickats ut till alla föreningar. Svaren blir sedan underlag för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa till kring jämställdhetsfrågan.

Enkäten är obligatorisk för alla föreningar att besvara och finns på länken: https://forms.office.com/r/LjfMd1dNbf


UTBILDNING FÖR ARENA- OCH PLANSKÖTARE

Vi på Skånes Fotbollförbund bjuder in till en Diplomerad Groundsman utbildning för arena- och planskötare.

Kursupplägget består av 8 dagars utbildning på fyra orter i Skåne. Teori varvas med praktikpass och maskinkörning samt eget arbete på hemmaplan. Ta chansen att hämta hem den senaste kunskapen på marknaden till just din arena!

Mer information finns i inbjudan:

Inbjudan Diplomerad Groundsman 2021



Följ Skånes Fotbollförbund i sociala medier; Instagram, Facebook och Twitter.


(C) 2020 Skånes Fotbollförbund kansliet@skaneboll.se

https://gansub.com/c/unsubscribe/ Du får Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev eftersom att du har en roll inom Skånes Fotbollförbund, Svenska Fotbollförbundet, övriga förbund, arbetar inom media eller i en förening. Om du tillhör en förening så ska du inte avsäga dig detta nyhetsbrev via länken utan kontakta din administratör i Fogis eftersom adresserna tas från Fogis inför varje nummer.