Fucking Perfect

Vad kul att du har hittat hit ♥️

Den där jävla perfektionisten...

Är du också rätt trött på rösten i huvudet som säger att du inte duger, att det aldrig blir tillräckligt bra det du gör eller det ständiga dömandet och måsten som hägrar inom dig.

När ska det vara nog att sätta för höga krav på dig själv?

Visst hade det varit skönt att släppa kraven du sätter upp, att kunna göra saker för din egen skull och känna att det du presterar är gott nog - för du duger som du är.

Jag var precis som det du står i nu. Hade problem med att komma igång för jag övertänkte alltid hur jag skulle börja, hur det skulle fortsätta eller var det skulle sluta. Tills jag kom över verktygen som hjälpte mig att komma närmare mig själv. Där jag kunde leda mig själv in i min intuition och öppna upp dörren till mitt inre. Och där inne känna att jag är bra och tillräcklig som jag är.

Jag vill dela dessa enkla verktyg med dig. Verktyg som gör att du kan koppla bort övertänkandet och hämta kraft i din kreativitet.

Det du kommer att få möta i fucking perfect är framför allt dig själv i samverkan med övningar av rörelse, musik, skapande, tarot och skrivövningar.

För en engångssumma på 850kr får du fri tillgång till kursen och facebook gruppen for a life time. 

Priset gäller nu och anmälan är öppen till 25 juli!

 
Anmäl mig till Fucking Perfect med frigörande moments
 

SHARE ON SOCIAL MEDIA

FacebookLinkedInTwitterMail

You are receiving this newsletter because you are a customer, or subscribed via our website. If you have any questions, feel free to email us at info@domain.com.