Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

LAGERRENSNING PÅ KLÄDER! 

Just nu rensar vi lagret på plagg som bara finns några få storlekar kvar av, så skynda fynda! Märkerna som finns är Swedteam, out360, foxpro och z-aim. 

 
Beställ här →
 
 

UTFÖRSÄLJNING PÅ SD KORT

vi säljer ut Sd-kort med mindre GB.
8gb och 4gb! 
80:- och 50:-

 
Beställ här →
 
 

20W Portabel laddbar LED belysning /laddstation
649:-
(Ord.pris 1348:-)

Z-aim 20W portabel dimmbar LED-arbetsbelysning/Powerbank med utbytbart laddbart Lithiumbatteri, USB-port för laddning av telefon/elektronik, 220V väggladdare samt 12V billaddare.

 
Läs mer →
 
 

Panasonic LR1, 1,5v Alkalisk
7:-

Tillfälligt parti!

Bäst före-datum har passerat, men inget som påverkar kvalitén.

Alkalisk LR1 (1,5 V). Kan används i flashkameror och små enheter med en intermittent högströmsladdning. Dessa batterier är lämpliga för användning i medicintekniska produkter såsom blodtrycksmätare, medicinska termometrar och öratermometrar samt enheter som strålkastare och klockor.

 
Läs mer →
 

Z-aim Vildsvinstjära Rub & Scrub 500ml - ANDRASORTERING
39:- (ord. 109:-)

Tyvärr så har det senaste partiet med vildsvinstjära inte fungerat som det ska, spraymunstycket "Kletar igen" då tjäran inte verkar vara nog utblandad utan är för seg. 

Så därför säljer vi nu ut detta parti till kanonpris!

Enklaste sättet att få ur tjäran ur burken är antingen att skjuta sönder den, sticka en kniv eller likanande uppe i spraymunstycket så man tar sönder proppen, tänk bara på att det är en tryckbehållare så man inte riktar flaskan mot sig själv eller mot någon annan, annars får man komma hem och lukta tjära ett tag. 

 
Beställ här →
 

Viltpulka Heck Pack 1040x540x250
629:- (ord.pris 799:-)

Perfekt pulka för jägaren och fiskaren som på ett enkelt sätt vill transportera vilt eller utrustning. Slipp upptäcka att det är blod under alla matkassarna när det stått i bagaget på Ferrarin. Passar även att sätta direkt i Heck Pack bak på bilen och har snabbt blivit en storsäljare! 

 
Läs mer →
 

Vi reserverar oss för slutförsäljning, prisändringar och felskrivning.

ÖPPETTIDER: 
BUTIK - 11.00-15.00
KUNDTJÄNST - 13.00-17.00
MIDSOMMARAFTON - STÄNGT 

Home Page