Healing Community

Att du hittat hit ♥️ visar att du är villig att ta emot healing och tillåta dig att läka.

This is me

Det är jag som är ThereseElisabeth. Välkommen. Jag har i många år arbetat med healing  genom massage, meditation, samtal, kurser, handpåläggning och på distans. Min healing är utrensande genom att ha stort fokus på att dra ut "slaggprodukter" ur din energi för att sedan kunna fylla på med din gnistrande, sprakande gudsenergi.

Healing när du behöver

Healing community är en facebookgrupp där du tar del av healing genom olika övningar, meditationer, videos, musik, livessändning, chakrabalansering och budskap för att nämna några exempel. Du kommer att få information om energi, läkning, healing och kunna delta på healingsessioner - när du behöver.

Det är tufft att skapa sin frihet. I perioder är det fruktansvärt jobbigt att läka. På egen hand är det ännu krångligare. Vi behöver alla ibland ta del av att någon utifrån hjälper oss att rensa det som sitter för hårt, det du inte vet hur du skall plocka bort själv eller ibland bara få en lugn, helande stund för att du ska komma tillbaka till dig själv igen.

Healing community kommer ge dig många olika former av healing samt skapa olika resultat, allt efter det du behöver för tillfället. Det här är helt enkelt en grupp för att du , när det är en tuff period för dig, ska kunna ta del av en healingbehandling. Direkt online, utan väntetider eller krusiduller.

För en engångssumma på 950kr får du fri tillgång till healing for a life time. 

 
Anmäl mig till Healing community med helande, utrensande behandlingar
 

SHARE ON SOCIAL MEDIA

FacebookLinkedInTwitterMail

You are receiving this newsletter because you are a customer, or subscribed via our website. If you have any questions, feel free to email us at info@domain.com.