Fördjupning i Tarot

Välkommen.

Vad fint att du har hittat hit ♥️

Reveal and realease

Lär dig tarotkortens djupare innebörd och värden, nämligen vad det innebär att vara människa. En själ i en fysisk form som genom de fem elementen är här för att väckas till liv.

Tarotsystemet är en gammal filosofi som berättar om människans fysiska och spirituella uppvaknande. Korten kan med andra ord visa dig vilka hinder du möter genom ditt uppvaknande och vad du konkret behöver göra för att nå ditt ultimata jag som människa.

Du kommer se djupare i tarotkorten

Det här är kursen för dig som redan tolkat tarot en del eller gått vår grunder i tarot.

I fördjupning i tarot går vi djupare in i betydelser av elementen, av stora och lilla arkanan, tittar på dina personliga kort och berättar om vad själsvåningar är, för att nämna några exempel.  

Skillnaden på en vanlig tarotkurs och Inner Voice Tarot är att du kommer få granska kortens mening på djupet. Vi lär inte bara ut tarot. Du kommer att utvecklas som person på samma gång. Helt enkelt genom att använda tarotsystemets egen visdom.  Bilderna berättar för dig om själens existens genom den mänskliga existensen. Hemligehten om de fem elementen är den magi som vilar i en tarotlek.

För ett pangpris på 3500kr får du nu fri tillgång till kursen for a life time. 

 
Jag älskar hemligheter och anmäler mig
 

Med complete får du dessutom:

  •  Support på din resa när du behöver. 
  •  Extra svar genom intuition och kort genom vår support till dig.
  • Kurskamrater att tolka tillsammans och reflektera med.
  • Tips och råd.
  • Reflektion på de tolkningar du vill ha hjälp med
  • Vägledning om hur du kan komma vidare
  • Live med tolkningar och reflektioner.

SHARE ON SOCIAL MEDIA

FacebookMailLinkedInTwitter

You are receiving this newsletter because you are a customer, or subscribed via our website. If you have any questions, feel free to email us at info@domain.com.