BUTIK          DOKUMENTATION         FIRMWARE

PRISHÖJNINGAR
OCH FÖRÄNDRING AV SORTIMENT

Prisjusteringar

Priserna på komponenter och övriga ingående delar till våra produkter fortsätter att öka. Även fraktpriserna ligger på rekordnivåer.

Vi har inte genomfört någon prishöjning på många år, men känner oss nu tvungna att justera samtliga priser på våra produkter.

De nya priserna kommer att kommuniceras ut under augusti och kommer att träda i kraft den 1 oktober

Leveranssvårigheter

Vi försöker alltid säkerställa att vi har kritiska komponenter för flera månader framåt. När det gäller displayer är nuläget i det närmaste absurd. 

Leveranstiderna har gått från några dagar till flera veckor och nu till så mycket som nio månader!

Därför ser vi nu tyvärr en stor risk, att kortläsare med display kommer att kunna bli en bristvara under hösten. De läsare som är berörda är PT-3096, PT-3096-V, SO-3396, SO-3396-V samt vår kommande nya modell av porttelefon SO-3396-LTE.

Förändring av sortiment

Vi håller just nu på att se över vårt sortiment. Tekniken går framåt och efterfrågan på vissa produkter är låg.

Då efterfrågan på just Centralenhet PLX-3003 och IO-box IO-3402-S varit låg senaste åren har vi precis gjort en sista tillverkningsbatch. 

Eftersom smartONE och Centralenhet SO-3208 sedan en längre tid tillbaka går att integrera med TIDOMAT PW32, samt att all vår utveckling sker i smartONE, är det detta alternativ vi rekommenderar.

Vi har nu ett stort lager av PLX-3003 och IO-3402-S. Vet ni med er att ni har någon kund som behöver ha artiklar i reserv eller har en kommande utökning är det hög tid att köpa. 

Vi återkommer allt eftersom nya beslut om ändringar av sortimentet tas. 

Trevlig sommar!

FacebookYouTubeInstagramHome Page