Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Utökat sortiment

Under sommarmånaderna kan det vara lite längre leveranstider, glöm inte att lägga beställningarna i tid om du vill ha leverans före eller direkt efter industrisemestern

http://www.acandia.se/

Luftkvalitetsmätare för kontoret

Har du känt dig trött i huvudet i slutet av mötet, det kanske inte bara beror på att dina kolleger är energitjuvar och lassar på dig allt mer att göra. De höjer även koldioxidnivån i rummet.

Den här lilla mätaren löser inte alla problem, men hjälper dig att hålla koll på om ventilationen orkar förse er med tillräckligt mycket frisk luft eller om ni behöver ta en paus för att vädra.


LogTag - En ny serie dataloggrar

Med LogTag dataloggrar kan du enkelt verifiera en obruten köldkedja vid transport och lagring av läkemedel, medicinska produkter, färska och frysta produkter och andra temperatur och fuktkänsliga varor.


Comet - fjärrmätning på många sätt

Vill du snabbt komma igång med fjärrmätning erbjuder Comet System dig tre månaders fri tillgång till Comet Cloud. Vill du istället själv surfa till enheten. Inga problem.

Oavsett om du vill se mätvärden loklat, via 1-10V, 4-20mA, Ethernet, GSM eller Sigfox har Comet en lösning. Nathalie presenterar!


Davis - väderstationer som funkar

Är du trött på att byta väderstation varje år? Satsa på en Vantage Vue från Davis Instrument. Den används av proffs och kräsna amatörer över hela värden. Du väljer själv om du vill dela med dig av din väderdata till den gemensamma webportalen eller inte. 

Skidanläggningarn, travbanor, hamnar och andra platser med många besökare lägger ofta upp lokal väderdata på sina hemsidor med hjälp av en widget som finns tillgänglig. Här kan du läsa mer om uppkopplade väderstationer utan centralenhet.


www.cometsystem.se/

HyQuest - Regnmätare för proffs

Vi har under några år sålt Ayyekas Wavelet till ledningsägare runt om i landet. 

Wavelet är en batteridrivna logger för anslutning av analoga, seriella och digitala givare med standardinterface som gör det möjligt att fjärrövervaka bland annat flöden och nivåer i VA-system. Systemet rapporterar löpande till en molntjänst och kan skicka larm.

Vi kompletterar nu med noggranna regnmätare från HyQuest för att lättare kunna analysera korrelationen mellan nederbörd och ökade flöden i avlopp, dagvattenrör och vattendrag.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.