Ett nyhetsbrev från Norrköpings kommun. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Näringslivsnyheter #3 2021

I årets tredje nyhetsbrev från näringslivsavdelningen berättar vi om flera av de möten och nätverksträffar vi bjuder in till: Fastighetsforum, Dialogdagen, Cirkulär ekonomi och God morgon Norrköping.

Du finner också uppdaterad information om vägledning och stöd som Norrköpings kommun erbjuder dig som är verksam i vårt näringsliv samt en inbjudan till en marktilldelningstävling för verksamhetsmark.

Trevlig läsning!


Inbjudan till en ny mötesplats: Fastighets- och markägarforum

Den 25 maj bjuder vi in dig som fastighetsägare och markägare till ett digitalt seminarium för att tillsammans skapa rätt förutsättningar för ett växande Norrköping. Tema: Norrköping mot 2050- Strategier för den storregionala staden.

Här kan du läsa mer och anmäla dig!


Välkommen på ett frukostmöte kring besöksnäringen i Norrköping 20/5 kl 8.15!
Näringslivsavdelningen bjuder in dig som är verksam inom besöksnäringen till en träff inför kommande säsong.

Ta chansen att lyssna på lokala, regionala och nationella representanter och Visit Sweden, som kommer att berätta om deras nya uppdrag att marknadsföra Sverige mot svenskar, snarare än mot utländska turister.

Här kan du läsa mer och anmäla dig


Dialogdagen

Varje år genomför fullmäktigepolitiker Dialogdagen- ett mötesforum där näringsliv och politiker möts för att diskutera förutsättningar och möjligheter. I år äger Dialogdagen rum den 30 augusti. Vill du veta mer eller anmäla ert intresse? Kontakta Britt Forsberg på näringslivsavdelningen.


Välkommen på ett frukost-webbinarium om cirkulära innovationer genom samverkan

Lyssna till några exempel på vad industriell resurssamverkan kan innebära och vilket stöd som finns för att hitta möjliga affärer i befintliga resursströmmar.

Maila Britt Forsberg på näringslivsavdelningen för mer information och anmälan.


Fokus på- Mystical Garden Design och Tusen & en bild

I vår artikelserie Fokus på får du möta företag i Norrköpings näringsliv. Den här gången  berättar vi om Niklas och Eva som driver Mystical Garden Design och Tusen & en bild.


Marktilldelningstävling för verksamhetsmark, Husvagnen 1

Norrköpings kommun bjuder in till marktilldelningstävling för verksamhetsmark. Fastigheten Husvagnen 1 är belägen inom Jursla industriområde i Norrköpings kommun. Här kan du läsa mer


God morgon Norrköping- 26 maj

Frukostmötet God morgon Norrköping är tillbaka och den 26 maj är det dags för det fjärde och sista mötet innan sommaruppehållet. Denna morgon är temat Företag i omställning. Här anmäler du dig


Stödåtgärder till näringslivet

Som en följd av coronavirusets smittspridning befinner sig företag i Norrköpings näringsliv i en svår situation. Minskad köpkraft leder till ekonomiska förluster, och det finns ett behov av vägledning och samverkan.

Stödåtgärder

  • Näringslivsavdelningens telefonlinje för frågor rörande covid-19 är öppen vardagar kl 8-17. Du når linjen på 011- 15 15 53.

Här hittar du information för dig som är verksam i Norrköping.

Har du frågor eller idéer du vill dela med oss?

Kontakta näringslivsavdelningen på naringsliv@norrkoping.se.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du finns i våra kontaktlistor. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.