Nyhetsbrev med senaste LEGO-nytt. Problem att visa det? Se det i din webbläsare.

Din LEGO-butik på nätetmed varuhus vid Marieberg köpcentrum, Örebro

LEGO Nyhetsbrev nr 3 - Mars

Utbyggnaden av Ebrix internet- och nya lageravdelningar är klar. Och det stora LEGO varuhuset har vi pyntat, och fyllt på med nytt och gammalt LEGO inför Påsken. Vi tar hand om varandra, så ni kan med gott samvete besöka oss i Marieberg köpcentrum Örebro för en utflykt❤️ Hälsningar Peter Lilja med personal 


Få ett armband!

Just nu pågår en DOTS kampanj där man får med sig ett LEGO DOTS armband när man handlar produkter för över 299kr. Gäller både på nätet, Ebrix.se, och i butiken tom 23/3, eller så långt som lagret räcker.

Valuta för pengarna!

Nu har vi många nya pallprodukter, dvs extra billigt. Bl.a LEGO Creator Safariträdkoja 31116 som nu kostar 269 kr istället för 328 kr. LEGO Creator är ett tema som innehåller 3 stycken byggmodeller i 1 och samma ask, 3in1.


Utlottning och 10% rabatt hela helgen!

Fre-sön 21/3 lottar vi ut underbara mästerverket LEGO Ideas Trädkoja 21318. Med varje köp i kassan erhålles en lott, och på nätet är ordernumret lotten.

Fre - sön slår vi också ett slag för olikheter! Alla som handlar i Örebro-butiken med olika strumpor på fötterna får 10% rabattVälkomna till Ebrix LEGO butik i Örebro Marieberg köpcentrum & på nätet förstås. Tipsa gärna en LEGO-kompis.


Billiga så in i Norden ...

Se alla våra Pall-produkter på webshopens framsida. Det finns massor av "våriga" klipp att göra. Ebrix mål är att vara bland de billigaste i Norden, då marknaden i Sverige inte längre är lokal - utan global. 

Exemel härliga LEGO Friends Heartlake citys biograf 41448, 414 kr.

Belys dina set!

Ebrix fördjupar samarbetet med belysningsföretaget Briksmax. Vi kommer bl.a kunna erbjuda produkter som ej släppts, mer DIY (komponenter för fribyggande) och olika typer av kit. Just nu har vi fått hem generisk belysning till samtliga ART-tavlor


Nya Specialpåsar

Ebrix var först ut i Sverige för 10 år sedan att sälja billiga specialpåsar i höga volymer. Och med LEGO i Billunds hjälp fortsätter vi med detta. Nytt i butik bl.a LEGO Raya och Ongis äventyr 30558 samt nya Minecraft The Nether Duel 30331 för 38 kr.

LEGO Påsken är här!

Redan nu vill vi tipsa om det roliga i att bygga en högtid i LEGO. Se Ebrix underbara tema: LEGO Påsk. Finns här!


TEMA - VIDIYO!

VIDIYO är ett nytt tema där du kan regissera, producera och vara stjärna i din egen musikvideo. För första gången någonsin kan du ge liv åt dina minifigurer i verklig skala. Länk till Temat!


Ebrix är stolta återförsäljare av LEGO gruppens alla original-produkter, som bygger på den världsberömda LEGO klossen. Vi på företaget älskar LEGO, vilket också är drivkraften bakom nätbutiken och varuhuset på 1.100 m2 i Marieberg köpcentrum Örebro.


Tel kundservice: 019-7601540
Karta: Hitta hit (granne med IKEA)

E-post: info@ebrix.se

Med varuhus vid Marieberg Köpcentrum Örebro


Följ med på Facebook, Instagram & Twitter

facebookinstagramtwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, och att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.