NYHETSBREV FRÅN VÄRMLANDSTEATERN |VI SKAPAR TILLSAMMANS

Produktion

Söderkåkar skjuts fram

Hej allihop! SOM vi saknat er! Nu kommer äntligen en liten uppdatering om vad vi planerar och hoppas på framöver.

Vi vill verkligen genomföra Söderkåkar även denna sommar. Därför har vi flyttat fram den ännu ett snäpp – till slutet av juli/början av augusti. Håll utkik på hemsidan och vår facebooksida för mer info!

Du som har valt att ha kvar din biljett kommer självfallet att automatiskt få en biljett till önskat datum, men om du inte vill eller kan hänga i tills nya datum är spikade är det såklart fullt förståeligt. I så fall är det bara att du kontaktar oss och meddelar detta. 

Kontakt med oss angående bokningar sker snabbast via hanna@varmlandsteatern.se eller 054-15 28 79 vardagar kl. 9-14.

Aktuellt

Påsklovsläger!

Under sportlovet hade vi två teaterkurser som var mycket uppskattade. Därför satsar vi nu på lika roliga kurser under påsklovet för barn mellan nio och tio år med start den 5 april på Tempelriddaren. Läs mer om kursen och anmälning på vår hemsida! (Vi hade naturligtvis önskat att vi kunde anordna fler kurser men tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda mer detta påsklov.)

Sommarläger!

Även i sommar siktar vi på att anordna ett härligt teaterläger på Tempelriddaren för barn mellan nio och femton år. Intresseanmälan görs till:

sommarteater@varmlandsteatern.se

... har vi tillsvidare bestämt att skjuta upp, förhoppningsvis till sommaren 2022. Vi avvaktar med mer besked om det till slutet av sommaren 2021.

Vi längtar efter er.

Följ oss i sociala medier

facebookinstagramyoutube

Värmlandsteatern, Pihlgrensgatan 3, 652 25 Karlstad, info@varmlandsteatern.se, 054-152889

Du får detta nyhetsbrev då du startat en prenumeration av det eller att vi tror att det är av intresse för dig eller den förening/organisation du representerar. Du kan när som helst Avsluta prenumerationen 
Har du problem att se innehållet? Testa då vår Webbversion