Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


Vårens nyhet
PT Hemma digital träning i realtid

Det nya året är här och vi är nog inte ensamma på PT Hemma att se det som en spännande nystart varje gång vi kliver över från ena året till det andra. I skrivandes stund har vi ett vinterlandskap utanför fönstret med snön som faller, så härligt. Och vi har satt igång och jobbat igen med våra program och träningar. Dessvärre ser det ut som att Corona kommer vara kvar ett tag framöver men vi fortsätter som förra året med att mötas på olika sätt.

Detta leder leder oss till vår nyhet; PT Hemma digital träning i realtid. Nu kan du träna hemma tillsammans med oss helt coronasäkert i realtid. Vi bokar in och går igenom passet via Facetime, Skype, Zoom eller Teams, det som passar dig bäst. Se gärna ett exempel på filmen ovan hur ett pass kan se ut.

Vill du testa det ovanstående så kan du under januari prova på ett 45 minuter långt digitalt träningspass i realtid för bara 395 kr (gäller endast vid ett tillfälle per person). Skicka in din intresseanmälan här och vi kontaktar dig för att boka en tid.


Vi vill också passa på att informera om att vi kommer att höja priserna fr.o.m. den 1 februari. Under januari gäller dock de gamla priserna så passa på att välja bland våra program innan den 31 januari och få priset från 2020 års prislista.


Nu har vi fått hem de medicinska lasrarna som är så efterlängtade, så nu kan vi hjälpa fler som har ont i en led, sena eller muskel! Med denna laser för hemmabruk kan du behandla dig själv, flera gånger i veckan, på ett enkelt och smidigt sätt. Den kan hjälpa dig som har artros, tennisarmbåge, nackbesvär, ett svårläkt sår, en stukad fot e.dyl.

Vill du hyra en laser så att du kan behandla din smärta hemma? 

Det gör du här...


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy