Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


Vi blickar tillbaka på året som varit


Det första jag vill göra är att tacka er alla som varit med oss under året. 2020 är ett år som inte blev riktigt som vi tänkt oss. Corona slog till med all kraft och vi fick tänka om och tänka nytt. Och snabbt coronasäkrade vi PT Hemma så mycket det gick efter folkhälsomyndigheternas rekommendationer. Vi har tagit fram en ny tjänst med träning live över facetime för de som vill träffa en Personlig Tränare men som inte bor i Stockholmsområdet men också för de som inte vill eller kan träffas fysiskt. Som sagt, ett annorlunda år men inte bara dåligt måste jag säga.

Ett av målen som vi haft med PT hemma var att växa som organisation och som ni vet är vi nu 4 Personliga Tränare som är ute hos er och tränar. Men vi har faktiskt blivit 5 personer! Linda kom med i gänget i oktober och jobbar med marknadsföring mm. Vi är nu ett härligt gäng med bred kunskap.

Ett annat mål som jag personligen haft är att fortsätta utbilda mig och denna gång inom idrottsmedicin. Nu i december blev jag klar med kursen vilket ger en ändå större inblick och känsla för rehab (träning efter skada) och prehab (träning för att förhindra skada).

Vår hemsida är omgjord och det är ett stort steg mot bättre information kring verksamheten. Nu hittar du allt ifrån presentation av våra medarbetare till mer utförlig information kring våra program och en webshop fylld med träningsredskap.

Vi vill nu titta in i 2021 och vad det kan bära med sig. Corona kommer att vara kvar men vi hoppas att ingen slutar träna för det, oavsett om man jobbar hemma eller är en glad pensionär. Vi fortsätter med både fysiska och liveträningar, allt har med hur framtiden ser ut. Det viktigaste är att vi tränar. Eller hur? Men vi vill även bli ändå fler som jobbar under PT Hemma, vi vill finnas på flera orter runt om i sverige för att kunna bidra till förbättrad hälsa för alla hemarbetare, glada pensionnärer och andra.

Med handen på hjärtat så är jag väldigt stolt över 2020 och vad vi lyckats åstadkomma. Nu vill jag tacka än en gång för året som gått och önska er alla ett Gott slut samt Gott Nytt och hälsosamt år!

// Annika Palmqvist


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy