Nyhetsbrev med senaste LEGO-nytt. Problem att visa det? Se det i din webbläsare.

Din LEGO-butik på nätetmed varuhus vid Marieberg köpcentrum, Örebro

LEGO Nyhetsbrev nr 9 - November

Varuhuset i Marieberg köpcentrum Örebro är färdig-ombyggt med bl.a helt nya hyllsektioner och luftigare. Nu står vi inför Black Weekend, och julhandeln har redan startat för två veckor sedan. Nuuuuu kör vi❤️/Varma hälsningar VD Peter Lilja

Som många andra företag väljer vi i år en lite nedtonad fest. Och planerad Mega Sale av skadade askar, skjuts fram pga risken för trängsel😢Vi satsar istället på ett antal utvalda askar till bra pris. Lättillgängliga i varuhuset Marieberg köpc. eller på nätets framsida. Och Örebroare kan ju med fördel välja ”Hämtas i butik” på nätet för att undvika trängsel🥰❤️ Startar torsdag e.m och pågår till lördag kväll. Välkomna.


Ebrix julkalender

Den första december startar vår julkalender, som varje dag kommer innehålla något spännande. Du hittar den på vår Facebook och Instagram❤️ Se Facebook eller Instagram

Mer belysning

Ebrix har nu ett nära samarbete med Briksmax, och tar hela tiden hem allt fler ljus och får nu tillgång till helt nya set. 700 st kit levereras denna vecka. Hitta dem här!


Årets jul REA är igång

Näthandeln har startat sedan ett par veckor, och vi har redan passerat omsättningen för dec 2019. På Ebrix fyller vi på varje dag, men 7-8 burar lämnar oss också varje dag. Och som ni märker tar det slut på sina ställen, och vissa produkter är nu svåra att få tag på. Klicka gärna på bevaka-knappen om just din favorit är slut. Då kommer ett mail när den åter ligger på hyllan.


Ebrix är stolta återförsäljare av LEGO gruppens alla original-produkter, som bygger på den världsberömda LEGO klossen. Vi på företaget älskar LEGO, vilket också är drivkraften bakom nätbutiken och varuhuset på 1.100 m2 i Marieberg köpcentrum Örebro.


Tel kundservice: 019-7601540
Karta: Hitta hit (granne med IKEA)

E-post: info@ebrix.se

Med varuhus vid Marieberg Köpcentrum Örebro


Följ med på Facebook, Instagram & Twitter

facebookinstagramtwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, och att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.