Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

INFORMERAR NR 7, 19 NOVEMBER 2020

Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev


FÖRLÄNGDA SKÄRPTA RESTRIKTIONER FÖR FOTBOLLEN I SKÅNE

Det råder fortsatta skärpta Coronarestriktioner i Skåne fram till och med den 13 dec. Det innebär att föreningar i Region Skåne fortsättningsvis ska avstå från att genomföra matcher och träningar. Undantag gäller för lag i Allsvenskan, OBOS Damallsvenskan, Elitettan, Superettan samt Ettan Södra, elever på idrottsgymnasium under skoltid samt träning för barn och unga födda 2005 och senare. Läs mer om hur det påverkar vår verksamhet på vår hemsida. Vi uppdaterar löpande informationen. 


SLUTGILTIGT FÖRSLAG TILL SERIEINDELNINGEN

Skåne FF:s disciplinnämnd (DpN) har vid sammanträde 2020-11-18 behandlat inkomna remissvar och önskemål från distriktets föreningar. DpN har i en samlad bedömning av alla inkomna föreningsyttranden fastställt ett slutgiltigt förslag till serieindelningen av 2021-års distriktsserier i Skåne.


SERIEINDELNING DAMER DIV 2 GÖTALAND

Det har även publicerats på vår hemsida ett slutligt förslag från Götalandsgruppen (tävling) avseende serieindelning damer div 2 Götaland 2021. 

Synpunkter kan lämnas av föreningen, och inte den enskilde ledaren/spelaren, tillsammans med en motivering och ett motförslag som tar hänsyn till "helheten" över hela tävlingskategorin.


MOTIONER TILL SKÅNES FF

Som vi tidigare informerat om så har vårt "Representantskap" den 25 november blivit inställt. Ärenden såsom Tävlings- och Representationsbestämmelser samt inkomna motioner kommer istället att behandlas i samband med Skånes Fotbollförbunds årsmöte i mars 2021.

Det har inkommit två motioner och dessa finns att läsa i sin helhet på vår hemsida.

För eventuella frågor om innehållet eller för att lämna yttranden över förslagen, kontakta Mats Hansson, 040-590224 eller mats.hansson@skaneboll.se.


DOMARTILLSÄTTNING AV TRÄNINGSMATCHER

Precis som tidigare år kommer Skånes Fotbollförbund att tillsätta domare och assisterande domare till träningsmatcher 2021. 

Information om vilka träningsmatcher som ska spelas och därmed domartillsättas vill vi att ni skickar till oss, eller er lokala domartillsättare beroende på typ av match, senast den 17 januari 2021 (kan bli förlängt).


EGNA FUTSALUTBILDADE DOMARE

Precis som tidigare är det tillåtet att använda sig av egna Futsalutbildade barn- och ungdomsdomare i åldersklasser tom F och P 14. Dessa måste dock vara utbildade i årets regler. För att arrangera en utbildning för dessa domare kontaktar ni en instruktör i ert område. En uppdaterad lista över utbildade instruktörer kommer att uppdateras på vår hemsida inom kort.


ANSÖKAN TILL BARNFOTBOLLSCOACH 2021 ÄR ÖPPEN

Skånes FF erbjuder föreningar med verksamhet för barn upp till 12 år att delta i vår satsning på Barnfotbollscoacher. Genom satsningen får föreningen ett uppstartsbidrag för att arvodera en Barnfotbollscoach som stöttar föreningens tränare så att verksamheten bedrivs i enlighet med Fotbollens Spela Lek och Lär. Nu är det möjligt för nya föreningar att ansöka om en plats i projektet 2021. Mer information finns på vår hemsida eller ta kontakt med Magnus Palmén på 040-59 02 16 eller magnus.palmen@skaneboll.se.Följ Skånes Fotbollförbund i sociala medier; Instagram, Facebook och Twitter.


(C) 2020 Skånes Fotbollförbund kansliet@skaneboll.se

http://admin.getanewsletter.com/subscription/unsubscribe/ Du får Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev eftersom att du har en roll inom Skånes Fotbollförbund, Svenska Fotbollförbundet, övriga förbund, arbetar inom media eller i en förening. Om du tillhör en förening så ska du inte avsäga dig detta nyhetsbrev via länken utan kontakta din administratör i Fogis eftersom adresserna tas från Fogis inför varje nummer.