NYHETSBREV FRÅN VÄRMLANDSTEATERN |VI SKAPAR TILLSAMMANS

Klippt & skuren är tillbaka!

I höst kan du återigen försöka lösa mordgåtan på frisörsalongen Klippt och Skuren!

Efter endast fem slutsålda föreställningar i våras fick vi ställa in till följd av Covid-19. Efter en lång väntan och väl avvägda beslut och anpassningar är det nu helt klart att vi fredagen den 2 oktober öppnar upp för nypremiär av Klippt & Skuren. Med en anpassad salong och publikmottagande enligt rådande riktlinjer.

Klippt och Skuren spelas på Tempelriddaren i Karlstad perioden 2 - 24 oktober 2020. Biljettsläpp sker måndag 31 augusti via Scalateaterns biljettbokning, 054-19 00 80, samt via ticketmaster.se

Erbjudande

Genrepsplatser!

Den 28 och 29 september samt den 1 oktober finns det möjlighet för dig som prenumererar på nyhetsbrevet att komma och titta på förberedande genrep samt genrep av Klippt & skuren. 

Om du är intresserad att gå på något av genomdragen maila namn och kontaktuppgifter till genrep@varmlandsteatern.se senast 27 september! Först till kvarn! De femton första som anmäler sig får två biljetter var på önskad dag. Meddela oss om du endast önskar en biljett. Genomdragen börjar klockan 19.00 samtliga datum med publikinsläpp 18.45. Ensemblen är på scen redan från publikinsläpp och kör en för-show, men själva föreställningen börjar klockan 19.00.

Aktuellt

Kulturmånad

I år förvandlas kulturnatten till en kulturmånad! Värmlandsteatern bjuder på ett förberedande genrep inför höstens nypremiär av deckarkomedin Klippt och skuren. Tid och plats: 19.00-21.50, på Tempelriddaren. Föranmälan krävs.

TREDJE SCENEN

Du har väl inte missat att vi har en ny satsning som heter TREDJE SCENEN. Korta filmer med en skådespelare, en scen och en text som publiceras på vår instagram. Följ oss där och håll utkik efter fler filmer framöver!

Produktioner

Charles Dickens i jul

Lagom till julskyltningsmyset sätter vi – för femte gången, upp Charles Dickens populära En julsaga! En småkuslig men varm julhistoria som väcker våra sinnen och kanske skrämmer oss lite i vintermörkret. Den gamle, sure, snåle och vresige Ebenezer Scrooge hemsöks av tre andar. Något som får honom att börja fundera på om han kanske ska göra vissa förändringar i sitt liv. En julsaga är ett av Dickens mest populära verk. Värmlandsteatern sätter upp pjäsen på Tempelriddaren från den 28 november till 9 januari.

Live från kvarteret Almen

I somras livestreamade vi utvalda scener från våra produktioner i Kvarteret Almen, detta för att nå riskgrupper och vår publik trots rådande restriktioner. Missade du när de sändes live? Kolla in filmerna på vår facebooksida! 

Tempelriddaren

Virtuella rundturer

Snart kan du besöka oss även hemifrån! Nyligen fotade vi Tempelriddaren med VIEW360 – virtuella rundturer åt Sverige. Vi kommer dela länken på vår facebooksida när rundturen är ute! 

Följ oss i sociala medier

facebookinstagramyoutube

Värmlandsteatern, Pihlgrensgatan 3, 652 25 Karlstad, info@varmlandsteatern.se, 054-152889

Du får detta nyhetsbrev då du startat en prenumeration av det eller att vi tror att det är av intresse för dig eller den förening/organisation du representerar. Du kan när som helst Avsluta prenumerationen 
Har du problem att se innehållet? Testa då vår Webbversion