DU BIDRAR TILL RÖRELSEGLÄDJE | NYHETSUTSKICK FRÅN HITTAUT

Checkpoint vid sjö i Västervik

Succésommar övergår i höst

Vilken hittautsommar vi haft! I mitten av augusti nådde hittaut över 92 000 deltagare och 4 miljoner checkpointsregistreringar. Det betyder att den genomsnittlige hittautdeltagaren har registrerat 43 checkpoints. Detta ska jämföras med 41 checkpointsregistreringar förra året och 42 år 2018. Har du tagit fler eller färre? Hur många ska du försöka ta innan säsongens slut?

Tack för att ni deltar - och är så hängivna! 


Beställ hittauttröja eller tube

Behöver du utöka garderoben med en funktionströja? Eller värma öronen med en tube? Nu öppnar Bagheera sin hittaut-webbshop igen så att du som missade att beställa från hittaut-kollektionen i våras får en ny chans. Denna gång är tröjan prydd med texten: "Upptäck mer - hittaut", som kan ha många betydelser. Läs mer om kollektionen.

Funktionst-shirt och tube

Fånga hösten i ny fototävling

Checkpointsstolpe i skog med höstfärger

Hösten är en otroligt vacker tid i naturen. När jobb och skola dragit igång igen efter sommarsemestern är det viktigt att inte fastna inne utan komma ut i friska luften och röra på sig. Fånga din höstutflykt med hittaut på bild och var med i höstens fototävling som vi genomför i samarbete med hittauts nya partner Landshypotek Bank. Sista dag att delta är 15 oktober. Mer info om tävlingen.


Vinnare i hittauts Midnattsloppsvecka

Den 15-23 augusti var det Midnattsloppsvecka i hittaut. Bland er som registrerade checkpoints under Midnattsloppsveckan har vi nu lottat ut 20 funktionst-shirts från Adidas. Vi vill även uppmärksamma er som under säsongens gång har registrerat alla checkpoints på en ort och har bland er lottat ut 20 jackor från Adidas. Vinnarna är kontaktade per mail. Se listan över vinnarna.

Glada löpare springer Midnattsloppet

Tänk vad gott det gör för kropp och knopp att vara ute och ta checkpoints. Trevlig hittauthöst!

önskar
Linnea Börjars
Hittautsamordnare
Svenska Orienteringsförbundet

PS. Detta mail går inte att svara på. Kontakta hittaut@orientering.se om du har några frågor. DS.

Följ oss i sociala medier

facebookinstagramhomepage