Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommarhälsningar från KSAN!Till KSAN:s medlemsorganisationer                   

2020-06-16

Sommarhälsningar från KSAN

Nu är det två dagar kvar till Midsommarafton och för många av oss börjar en efterlängtad sommarledighet.

Vi på KSAN:s kansli har haft turen att klara oss från smittan och har ansträngt oss extra med evakueringsflytten under våren. Virusspridningen har ställt det till för många och även för oss då årsmötet har flyttats från 20 april till 31 augusti 2020.

Årsmötet kommer att hållas digitalt. Vi meddelar i början av augusti till anmälda ombud anslutningskoder och lösenord för demokratiskt deltagande i årsmötet.

Vi ser fram emot alla kontakter med våra medlemsorganisationer under tiden! Ni är välkomna att besöka oss i våra evakueringslokaler i Gamla stan, Svartmangatan 16.

En härlig sommar med mycket vila, sol och bad

önskar KSAN

KSAN (Kvinnoorganisationernas Samarbetsråd i Alkohol- och Narkotikafrågor) är en paraplyorganisation för frågor som berör alkohol, narkotika och beroendeframkallande läkemedel utifrån flickors och kvinnors perspektiv.KSAN är partipolitiskt och religiöst obundet. Vi har 39 medlemsorganisationer och samlar sammanlagt ca 320 000 kvinnor. Våra målgrupper utgörs av flickor och kvinnor i alla åldrar. Vi förespråkar förebyggande insatser på ett tidigt stadium. 

facebooktwitterinstagram

KSAN • Svartmangatan 16 • 111 29 Stockholm

www.ksan.se • info@ksan.se • 08-10 10 41/51

Du får "Senaste nytt från KSAN" eftersom du har skrivit upp dig på vår mejllista. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.