Ditt stöd gör skillnad!
 

Gör en livsviktig skillnad i lidande människors liv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

DITT STÖD GÖR SKILLNAD!

 
 
 

Många väntar på att få rent vatten.

 
 

Tack till våra gåvogivare!

Våra gåvogivares trogna stöd har medverkat till att mer än 400 tusen människor i Rumonge provinsen har tillgång till rent vatten idag.

 

Behovet fortfarande stort!

Vattenteamet  har rekognoserat och funnit att det finns källor och möjlighet att föra fram rent vatten till ytterligare 3 befolningscentra. 

Nöden tar inte semester

Ända sedan mars månad har alla planerade resor och möten blivit inställda eller framflyttade, på grund av Corona-pandemin. Stort tack till dig som varit med, givit och bett under den här perioden för vårt arbete i Burundi. Det går inte med ord beskriva vad det betyder att få den här uppmuntran som vi får genom ert stöd.

Vi tror att det ska normaliseras och vi har fått några bokningar i augusti, även om tidigare planerade möten i augusti redan är avbokade. Vi får avvakta och se hur det blir från september, men vi tror att det ska bli bättre framöver.

Vi är tacksamma till er som troget ger och ber och som gör det möjligt för oss att fortsätta med det vi gör. Utmanar dig att redan idag ge en gåva till Burundi-Hjälpen. Men vi tror också att det finns fler som vill stötta. Sprid gärna Nyhetsbrevet till era vänner och kontakter.

Flera  har tagit ett aktivt beslut att stötta Burundi-Hjälpen månatligt och vi är så tacksamma över det. Under alla år finns det privatpersoner som varit och är så trogna och stått vid vår sida ekonomiskt och det är helt avgörande i arbetet. Nya dörrar kan och har öppnats under "Corona-tiden" och vi tror att det kommer mer.

Sprid gärna Nyhetsbrevet! Du kan beställa det på vår hemsida. www.burundihjalpen.se

Med önskan om frid och hälsa

Uno Gustafsson

Verksamhetsledare

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. De uppgifter vi fått är en död och ett 80-tal har konstaterats smittade. Samhället fungerar som vanligt, marknader och handel är öppen men priserna stiger. Handtvätt utanför samlingslokaler och kyrkor. Alla flyg är inställda och gränserna stängda.

 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid och en viktig del av arbetet. Vi är övertygade om att det är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100% av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Vill ni få besök? Påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41

 
 
 

Swish 123 582 01 05     eller     Bankgiro 473-1584