Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Senaste nytt från Avenyföreningen
Nr. 9 - 2020


Vi på Avenyföreningen förbereder oss för en höst med nytänk, proaktivitet och fortsatta anpassningar

Vi hoppas ni haft en härlig sommar trots rådande läge. Vi saknade de utländska turisterna men Göteborg verkar ha gått bättre än Stockholm och det får vi vara glada för.

Ni är många som kämpar med avståndsmarkeringar, uppmaningar mot trängsel, plexiglasskivor, handsprit, digitalisering, hemleveranser och take-away-lösningar för att följa rekommendationerna och hindra smittspridning.
Hjältar är vad ni är!

Avenyföreningen fortsätter bevaka och påverka de åtgärder Göteborgs Stad gör för att underlätta för er företag. Notera att de förlängt den avgiftsfria upplåtelsen av kommunal mark till 31 oktober för tex uteserveringar och varuvisningar. Nu vill vi se hur det ställer sig till lägre p-avgifter igen och tänk om vi kunde få ha våra uteserveringar kvar hela vintern.

Vi ser fram emot att ta tag i höstens utmaningar tillsammans med er!

Jessika / Adam / Carina / Bengt


Utbildningar i höst

Här kan ni se de planerade utbildningarna inför hösten med reservation för ändringar.

Utbildningskalender här!


Pågående digitala utbildningar

Du har fortfarande chansen att ta del av SUPERBOOSTEN som är framtagen för er medlemmar i Avenyföreningen och Innerstaden Gbg:

* No depp bara pepp -  Online här!

* Instagram / Facebook / Visual merchandiseOnline här!


Lediga skyltskåp!

Det finns fortfarande skyltskåp kvar för nästa period (oktober-februari). Marknadsför just din verksamhet på bästa plats till hösten!

Boka ditt skyltskåp här!

Årets Foto Avenyn

Missa inte årets tävling på det officiella fotot för Avenyn. Skicka in era bidrag senast 20 augusti. 

Läs mer!


Månadens Avenyprofil


Avenyn nu finare med nya glaskupor

Före

Efter


Installationen på Götaplatsen

Undrar ni vad det är för installation av byggnadsställningar som funnits på Götaplatsen i sommar? På otroligt kort tid satte trafikkontoret upp detta efter beslut från trafiknämnden att se över trafiksituationen där. Syftet är både att få det mer levande och hindra fordon att parkera och köra som de vill. 

Nu tar vi nya tag kring upprustningsfrågan för både Avenyn och Götaplatsen. Vi har kommit ganska långt och har nu projektledare inne på trafikkontoret som arbetar med frågan. Hör av er till jessika@avenyn.se om ni har bra idéer.


instagramfacebooktwitterlinkedin

Besök Avenyföreningen på vår webbplats för all information. 

Följ även Avenyn i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom ditt företag är medlem i Avenyföreningen.Skulle du vilja avsluta din prenumerationklicka här.