... gör skillnad
 

Gör en livsviktig skillnad i lidande människors liv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

EN MORSDAGSPRESENT SOM GÖR SKILLNAD!

 
 
 

Låt din mor hjälpa en annan mor.

 
 

Tack till våra gåvogivare!

Våra gåvogivares trogna stöd har medverkat till att mer än 400 tusen människor i Rumonge provinsen har tillgång till rent vatten idag.

 

Behovet fortfarande stort

Vattenteamet  har rekognoserat och funnit att det finns källor och möjlighet att föra fram rent vatten till ytterligare 3 befolkningscentra. 

EN SPECIELL MORSDAGSPRESENT SOM GÖR SKILLNAD

Låt din mor hjälpa en annan mor. Genom att ge en gåva till Burundi-Hjälpen som morsdagspresent är ni med och gör skillnad mellan liv och död för utsatta familjer i provinsen Rumonge i Burundi.

Tack för att du tillsammans med din mor bidrar till en bättre värld! Varje år infaller mors dag i Sverige den sista söndagen i maj. Vanliga morsdagpresenter är blommor, att bjuda sin mor på middag, sötsaker, kanske en upplevelse.

Genom att ge din mamma en välgörenhetsgåva i present på mors dag i år kan du och din mamma göra skillnad tillsammans. Fira mamma och hylla mödraskapet i allmänhet med en betydande present till mors dag.

Köp dagen till ära årets viktigaste morsdagspresent: tillgång till rent vatten som ger en mor och hennes familj ett hopp i sin utsatthet.

Låt din gåva rädda liv genom att Swisha din gåva till 123 582 01 05.

Då får en kvinna i utsatthet hopp om en bättre framtid för sina barn och sin familj.

Därefter får du gärna ladda ned ett fint gåvokort här.

Tack för att du genom din morsdagspresent är med och räddar liv!

Med din morsdagspresent ger du inte bara din mamma en speciell gåva på mors dag - du bidrar också till livsviktiga insatser.

Denna morsdagspresent går till en kvinna och hennes familj som lever, ofta under väldigt osäkra förhållanden. Att möjliggöra för en annan mamma att få uppleva sin egen mors dag är kanske bland de finaste gåvor en mor kan ge en annan mor.

Du kan ladda ned ett gåvokort här, att skicka vidare till den mamma du vill hylla.

 

 

Swish 123 582 01 05     eller     Bankgiro 473-1584