DU BIDRAR TILL RÖRELSEGLÄDJE | NYHETSUTSKICK FRÅN HITTAUT

Funktionst-shirt och tube med hittautlogga

Enormt intresse för hittaut

Hittautsäsongen är igång på 44 orter och 12 ytterligare ligger i startgroparna den kommande månaden. Intresset för hittaut är enormt denna vår och tyvärr medförde det att app och hemsida blev överbelastade, med driftstörningar till följd, under valborgshelgen.

Hittauts IT-utvecklare har nu genomfört prestandaförbättringar och höjt kapaciteten på våra system. Systemen har därmed snabbats upp och förhoppningen är att de kommer klara en hög belastning framöver på ett mycket bättre sätt. Fler åtgärder kommer genomföras framöver för att stabilisera systemen ytterligare.

Håll dig uppdaterad om läget genom att kolla på hemsidan eller följa oss på facebook eller instagram.

Upplever du problem med att skapa konto eller att logga in? Här finns några tips och råd.


Vårens fototävling

Vad finner du för smultronställen när du hittar ut? Vilka prövningar ställs du inför i jakten på checkpoints? Vem eller vad stöter du på längs vägen? Dela med dig av vad du upptäcker när du är ute med hittaut! Temat för årets fototävling är ”på upptäcktsfärd”. Vi har fyra presentkort á 500 kr i potten från våra partners Silva och Bagheera. Läs mer här.


Valborgsutmaningen

Våren är en fantastisk tid i skog och mark med alla växter som blommar och spirar. I samarbete med Framåt för fler i rörelse vill vi uppmuntra fler att ta sig ut och röra på sig. Registrera 10 checkpoints under maj månad och du har chans att vinna ett fint pris!


Hittaut – coronavänlig aktivitet?

Det är fortfarande viktigt att vi alla gör det vi kan för att begränsa smittspridningen av covid-19. Vi har valt att behålla Sverigetopplistan på hemsidan med övertygelsen om att alla tar sitt ansvar och inte trotsar rådande reserestriktioner när de väljer att hittaut på annan ort än sin hemort.


Tack för ert tålamod när tekniken inte fungerar som vi tänkt. Då är det tacksamt att hittaut också går att göra analogt, med papperskarta i hand. Fortsatt lycka till med hittaut! 

önskar
Linnea Börjars
Hittautsamordnare
Svenska Orienteringsförbundet

Följ oss i sociala medier

facebookinstagramhomepage