Burundi-Hjälpens nyhetsbrev. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Glad Påsk!

Rent vatten räddar liv och förändrar hela samhället!

Den sista tiden har präglats av förändringens vindar på alla sätt. Även om det är temporärt så är hela vårt samhälle påverkat, även Burundi-Hjälpen, där i princip alla planerade möten och samlingar är inställda. 

Därför vill vi TACKA ALLA som fortsatt och fortsätter att ge till vårt arbete.

Just nu är det omställningar för många och för vissa ändras den ekonomiska basen radikalt. Så är det även för oss då vi inte har samma möjlighet att få in de medel som behövs för att upprätthålla det pågående arbetet. Men Gud är god och vi tror på Hans makt och kraft i allt. Vi har alltid känt och sett hur Guds stora nåd vilat över arbetet så även denna gång. Men vi vet att Gud använder oss människor och de medel vi fått att förvalta och ber därför om fortsatt stöd även den kommande tiden.

Vi vill nå ut med hjälpen för att rädda liv när det verkligen gäller och att vi kan fortsätta med det även när Corona-tiden har blåst över. Vi står sida vid sida i en tid som denna.

Tack för att du är med och ger. Vi är oerhört tacksamma att Du finns.

Ge din gåva redan idag - TACK!

Vad händer?

Det ligger en stor press på våra arbetsteam som är helt beroende av de medel Burundi-Hjälpen kan sända ut. Med de återkomna flyktingarna ökade befolkningen i Rumonge provinsen med mer än 50% och alla är i behov av, i synnerhet rent vatten för ett drägligt liv. Vi är i en situation med stora behov av medel, för att kunna rädda liv.

Vi vädjar därför om fortsatt stöd från våra gåvogivare, så att vi kan få ge människor en ljusare framtid, ett liv med hopp och framtidstro.


Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid, en viktig del av arbetet, vi är övertygade om att detta är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100 % av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.


Vill ni få besök? Vi påminner om att vi gärna besöker er och berättar mer om BURUNDI-HJÄLPEN:s arbete. Låter det intressant?

Kontakta oss gärna på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070/2337941.


Din gåva gör skillnad! Med din gåva, ger du människor ett bättre liv!

 "Helping people to help themselves.... now thats real help!" kommentar på vår Facebooksida

Information om vårt arbete hittar du här på vår hemsida.

Uppdatera din mailadress klicka här

Vi sänder vårt Nyhetsbrev till de som vi tror kan vara intresserade.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.