Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Datum & plats

17-19 april 2020
(platser kvar)

Stockholm


Anmälan till helgkursen

Du kan anmäla dig via mail eller formuläret på hemsidan.


Praktisk information

Pris:
Din investering i dig själv är 2.900:-
Om pengar är ett hinder, meddela att du önskar en delbetalningsplan.

Tider:
Fredag kväll 19.00-21.30 (senast 22.00)
Lördag 10.00-17.30
Söndag 10.00-16.00

Plats:
I en kurslokal i Vasastan i Stockholm (närmats t-bana St. Eriksplan). Mer information skickas efter att du har anmält dig.


SPAMLÅDA!!!

Kolla din spamlåda regelbundet. Vi har märkt att många e-brev har hamnat där det senaste året. Kolla särskilt om du väntar e-brev från oss.


Nästa kurstillfälle 17-19 april

www.yoni.nu

Om kursen Yoni - Fri att Njuta

Hur du tar din njutning på allvar.

Vill du ha koll på vad du gillar och vad du inte gillar? Vill du känna mera? Vill du uppleva hur sex kan vara skönare och roligare? Vill du ha orgasmer? Vill du njuta oavsett om du får orgasm elller inte? Vill du känna dig friare, starkare och mer levande? Vill du ha större koll på dina egna gränser?

På kursen får du kunskap om hur vilka faktorer som påverkar din njutning, och hur du kan utforska och upptäcka din njutning på nya och flera sätt. 

Sexualiteten kan uttryckas och kännas på så många olika sätt. Den kan vara en del av dina sexuella och fysiska upplevelser, en del i din personliga och själsliga utveckling, kreativitet, intimitet till andra, hur du uttrycker din personlighet eller hur livet rör sig i dig, som exempel. Den försvinner aldrig. Den kan kännas sovande eller långt borta, subtil eller tydlig och du har den inom dig, och kan öppna upp för den.

En flödande sexualitet kommer inte alltid av sig själv utan behöver återkommande näring. Det finns sällan snabba lösningar, men det kan vara lättare än du tror att bejaka sexualiteten.

YONI - Fri att Njuta passar dig som vill ha ut mer av sexlivet. Du är redo för förändring och vill ha verktygen som ger dig ett rikare (sex)liv.
Du kommer att få insikter och verktyg i hur du kan utforska din erotiska karta och börja definiera din egen sexualitet.

I övningar som erbjuds på kursen tillåts hela du att vara med - ditt mentala, känslomässiga, fysiska och själsliga jag. Tanken är att kunskapen ska landa såväl i huvudet som i kroppen. Vi arbetar praktiskt och teoretiskt - övningarna inkluderar inre resor, det utforskande och sårbara samtalet, orgasmologi och annan kroppskännedom, självkärlek, beröring, tantriska närvaro- och andningsövningar samt andra kvinnors fina gemenskap.

Du kommer att kunna skapa mer njutning i ditt liv.

Du kommer att få lära dig:

  • om olika slags orgasmer (inklusive energiorgasmer) och verktyg för att få dessa.
  • att öppna upp för en sexpositiv attityd som ger mer glädje, njutning och extas i hela livet
  • att odla en positiv självbild så att din självkärlek ökar
  • att se sexualiteten som en självklar del av din personliga och andliga utveckling, med mer helhet i kroppen och livet
  • att respektera och ta dina personliga behov på större allvar
  • att bli bättre på att älska dig själv – och dina nära och kära
  • att vara nära ditt hjärta och kön.

Praktisk information

Pris:
Din investering i dig själv är 2.900:-
Det går att delbetala.

Tider:
Fredag kväll 19.00-21.30 (senast 22.00)
Lördag 10.00-17.30
Söndag 10.00-16.00

Plats:
I en kurslokal i Vasastan i Stockholm. Mer infornation skickas efter att du har anmält dig.

Läs mer om kursen på hemsidan förYoni - Fri att Njuta. Har du frågor eller funderingar som inte blivit besvarade efter att ha läst detta – kontakta mig!

Presentkort

Du kan köpa ett presentkort, som kan användas för en kurs, taktil eller coachingsession med mig. Du får ett fint skapat presentkort att ge bort.

Respons från andra som har gått Yoni - Fri att Njuta:

"Omvälvande"  "superviktig", "självförtroendeförbättrande"  "utmanande"  "utvecklande"  "alldeles underbar"  "tillåtande"  "spännande"  "trygg" "varm"  "befriande"  "kraftfull"

och fler ord om vad den öppnar upp för:

"acceptans"  "självkärlek"  "frihet"  "mod"  "stolthet"  "närvaro"  "trygghet"  "glädje"  "insikt"

"Tack för en toppenkurs. Du lotsar med varm och avspänd hand oss alla trots att vi hade så olika bagage med oss. Du är en mycket bra kursledare. Kursinnehållet var bra, det ena ledde till det andra. Du ökar successivt utmaningarna på ett sätt att de inte känns som för stora utmaningar när de väl sker.
Jag känner inte att jag har lossnat i min låsning, och vet inte hur framtiden blir. Men jag hoppas att jag ska kunna/orka/vilja/våga ändra tankemönster och attityder. Än så länge lever jag i att jag faktiskt gick kursen….”
(Maria)

"Hur upplevde du kursen i sin helhet?
Mycket bra, en förmåga du har som är strålande är att få gruppen trygg.

I detaljerna?
Bra sätt du byggde upp kursen. Alla hann bli bekväma kändes det som. Trivsel och omvårdnad. Alla i gruppen olika men det verkade som att alla fick sitt. Svårt att säga vad som gjorde vad. Du har i ditt lugn och glädje något som smittar av sig.

Vilken upplevelse har stannat som mest med dig efter kursslut?

Modet att jag tog steget, nu har jag tryckt på startknappen

Vilka verktyg (tankemönster, attityd, fysiska övningar....) kommer du att använda själv/har redan börjat med hemma?

Att läsa, tänka, planera vidare så att det blir mera tankar och känslor varje dag.

Vad skulle du vilja ha haft annorlunda - något du själv inte gjort/gjort?

Inte något - jag ser det som en start. En mycket lyckad start.
Kursinnehåll?
Bra känsla för gruppen - bra innehåll

Vad skulle du säga till de kvinnor du rekommenderar kursen till?

En helg som kan vara en lucköppning  för oss - det vi kanske inte visste att vi behövde/har saknat. En härlig början på en ny resa."
(Susanne)

"Jag låg i morse och smälte intrycken från Yonikursen. Den har väckt upp så mycket.

Atmosfären var tillåtande, kvinnlig och sensuell. Jag lärde mig att det är okej att ta sin tid. Att det är okej att tända på det man tänder på, att lyssna på och respektera sin kropp, och ja, att älska sin kropp och finna den värdig att ge njutning. Denna så viktiga del av tillvaron var helt bortglömd, och det kändes som en gudagåva att faktiskt få den insikten. Det hade inte gått utan yonikursen, och utan all kvinnlig gemenskap. Jag hade helt enkelt levt vidare i ovisshet.

Jag har fått ett mycket rikare sexliv efter kursen. Jag bejakar min lust på mitt sätt och vågar uttrycka vad jag vill ha och vad som känns bra eller inte känns bra. Jag klär mig efter vad jag passar i, och är inte rädd för att vara kvinnlig och våga visa upp mig. Så var det inte innan. Nu välkomnar jag min lust, och det är ju underbart!

Jag kan därför varmt rekommendera Jennies Yonikurs. Saknar nästan ord för det den gett, då det är svårt att värdera sådana saker som självkänsla, lust, sinnlighet och självkärlek. Var beredd på att möta den du är."
(NK)

"Att se sin kropp som ett magiskt rum kan vara nyckeln till helande och sexuell njutning. Att se sig själv som en gud eller gudinna och kroppen som ett tempel kan vara den attityd som leder dig till starkare och mer kärleksfulla möten, orgiastiska höjder, sexuellt helande och sexuell självbestämmanderätt".

 - Jennie Rehbinder


Jennie Rehbinder leder kursen

Jennie har hållit kurser i ämnena sex, kärlek och relationer sedan 2004. Andra förmedlar att Jennie är en trygg och inkännande kursledare och som får alla att känna sig sedda och inkluderade. Hon är utbildad socionom, studerat sexologi samt andra kurser i privat regi som rör samlevnad, tantra, personlig utveckling och beröring bl.a.

Jennies sexpositiva mål:

- att inspirera människor att omfamna sin sexuella utveckling.
- att erbjuda verktyg som stärker kärlek och sexuella upplevelser.
- att minska rädslor kring sexuell öppenhet.
- att älska mer, att välja kärleken så ofta jag bara kan.
- att uppmuntra andra att våga experimentera med sina gränser och att bli mer fria som individer.


Foton & illustration av Jennie är skapade av Carl Johan Rehbinder


Kontakt:

Jennie Rehbinder
jennie@rehbinder.se
yoni.nu
070-285 10 91

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.