Nyhetsbrev med senaste LEGO-nytt. Problem att visa det? Se det i din webbläsare.

Din LEGO-butik på nätetmed varuhus vid Marieberg köpcentrum, Örebro

Nyhetsbrev nr 1 - Januari 2020

Välkomna till ett nytt underbart LEGO-år. Och som vanligt händer det en hel del direkt🙂 Idag mån 13/1 har vi tagit emot 18 helpallar med nyheter och påfyllning.

Nu har nya Minifigurserien 71026 LEGO DC Super Heroes inkommit. Alla som gillar superhjältar kommer att älska dessa 16 fantastiska karaktärerna. Hitta dem här!


VIP-REA & byggare nr 17❤️

Ebrix LEGO-butik söker nu Mästerbyggare nr 17. Och samtidigt kör vi 15% VIP-REA v.3. Läs mer här!

LEGO-älskare sökes till TV-program

LEGO Masters Sverige skall nu produceras för en svensk TV-kanal. Meter söker er som är besatta av LEGO och vill vara med. Läs mer här!


Januari-nyheterna har kommit!

Idag måndag 13/1 har vi på Ebrix fått hem alla de coola januari-nyheterna. Ninjago, Friends stapelbara miniatyrväld (lekkuber), Creator, Star Wars, Architecture, vit basplatta, Classic samt DUPLO. Hitta dem här!


Nya katalogen 2020

Kom till varuhuset vid Marieberg köpcentrum Örebro och hämta ett ex, eller klicka i att du vill ha den som medskick på nätet! 

Kuslig påse på köpet!

Handla valfri LEGO Hidden Side ask i butiken eller på nätet fom 13/1 kl 18.00, och få specialpåsen 30463 Chef Enzo's Haunted Hotdogs på köpet! En per person och så lång lagret räcker.


Kalasdags?

Se Ebrix tema "LEGO Home" för roliga tillbehör vid högtider. Ex ett roligt inbjudningskort 5004931, som passar upp i åldrarna. Läs mer här!

Nya modulhuset 10270

Upplev charmen i en Europeisk bokhandel med detta LEGO Creator Expert modulbyggset. Importen har startat, och ökar efterhand. Läs mer här!


Ebrix är stolta återförsäljare av LEGO gruppens alla original-produkter, som bygger på den världsberömda LEGO klossen. Vi på företaget älskar LEGO, vilket också är drivkraften bakom nätbutiken och varuhuset på 1.100 m2 i Marieberg köpcentrum Örebro.


Tel kundservice: 019-7601540
Karta: Hitta hit (granne med IKEA)

E-post: info@ebrix.se

Med varuhus vid Marieberg Köpcentrum Örebro


Följ med på Facebook, Instagram & Twitter

facebookinstagramtwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, och att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.