NYHETSBREV FRÅN VÄRMLANDSTEATERN |VI SKAPAR TILLSAMMANS

Biljettsläpp med 10% rabatt!

Klippt & skuren på Tempelriddaren och Söderkåkar i Kvarteret Almen erbjuder 10 procent rabatt om du bokar senast julafton!

Klippt & skuren (Shear madness), en humoristisk mordhistoria som har premiär på Tempelriddaren 7 mars. Och en efterlängtad repris av Söderkåkar i kvarteret Almen i juni. Det är Värmlandsteaterns godbitar under våren och försommaren. Biljetterna släpps 29 november och om du bokar någon av föreställningarna senast julafton får du 10 procent rabatt på ordinarie pris.


I Klippt & skuren mördas konsertpianisten Isabel Czerny på våningen ovanför Herman Frodells frisersalong. Men vem är mördaren? Det finns många misstänkta och nu är det upp till komissarie Rossetti och hans kollega Andersson att lösa gåtan. Värmlandsteaterns uppsättning av Klippt & skuren är förlagd till 1970-talets Karlstad. Suzanne Carling regisserar och Paul Portner har skrivit originalmanus.


I somras gjorde Söderkåkar i kvarteret Almen dundersuccé. Det blev inte en enda plats osåld och många blev besvikna över att inte ha hunnit skaffa biljett. Men nu kommer en ny chans. Söderkåkar kommer tillbaka i juni.

I  Värmlandsteaterns version av det klassiska folklustspelet, regisserat av Carina Ekman, är handlingen är förlagd till Karlstad och Söderkåkarna har blivit kvarteret Almen.


Boka senast julafton för att få 10 procent rabatt genom att gå in på ticketmaster.se eller Scalateatern. Erbjudandet gäller både Klippt & skuren och Söderkåkar. Kort sagt, ett kanonklipp!

Erbjudande

Genrepsbiljetter till Prinsessan

Den 6 december kl.18:00 kör vi genrep av Prinsessans rockband och den fasansfulla björnen på Tempelriddaren.
Det finns ett begränsat antal platser reserverade för nyhetsbrevsprenumeranter så det är först till kvarn som gäller.

- Hur går jag till väga för att få genrepsbiljetter?

Maila namn och kontaktuppgifter till genrep@varmlandsteatern.se senast 4 december. De 10 första som anmäler sig till genrepet får en vuxenbiljett och en barnbiljett. Barnet bör vara mellan 4 och 12 år.

Prinsessans rockband och den fasansfulla björnen har premiär 7 december.

Följ oss i sociala medier

facebookinstagramyoutube

Värmlandsteatern, Pihlgrensgatan 3, 652 25 Karlstad, info@varmlandsteatern.se, 054-152889

Du får detta nyhetsbrev då du startat en prenumeration av det eller att vi tror att det är av intresse för dig eller den förening/organisation du representerar. Du kan när som helst Avsluta prenumerationen 
Har du problem att se innehållet? Testa då vår Webbversion