Nov 2019

Face lift

Vårt hållbarhetsarbete handlar om att tänka långsiktigt genom exempelvis innovativ produktutveckling. Ett aktivt val av en mer miljövänlig ytbehandling som värnar om mänskligheten är en självklarhet för oss. 

På våra spännband har vi tydliggjort vårt miljöarbete genom en liten "face lift" där man på våra ryttare genom en symbol numera ser att de inte innehåller sexvärt krom. Vi har även valt att ändra till elförzinkad vit för att anpassa oss efter många kunders efterfrågan. Hoppas ni gillar förändringen!


Återanvändbara och hållbara pallband

Använd Fasty pallband och hjälp samtidigt till och minska emballageskräpet! Minska förbrukningen av engångspallband samt stålband. Använd återanvändbara pallband och spara både emballagekostnader och naturen!

I pallbanden använder vi våra egentillverkade stålspännen som har en mycket större öppning än zinkgjutna spännen och är därför alltid lättare att trä, även med handskar på. 

Du kan även få pallbanden profilerade med din logotyp, valfri text etc. 

Kontakta oss gärna för mer information om våra pallband och om hur vi kan hjälpa dig att minska din plastförbrukning och dina emballagekostnader.  

Smidiga tillbehör

Art. 0260 Strap bandit

Smidigt handverktyg som underlättar hanteringen då du trär pallbandet under pallen. 

Art. 0261 Bandspännare

En enkel bandspännare för spännremmar i polypropylen.

Art. 0262 Bandupprullare

Ansluts enkelt till en skruvdragare.


En uppstickare i spännbandsfamiljen

Efter marknadens påtryckningar kan vi nu erbjuda ett spännband med automatisk upprullare, för lastsäkring av lättare laster.

Funktionen är lik ett vanligt säkerhetsbälte. Man drar ut bandet och förankrar lasten med hjälp av de båda krokarna och sedan spänns lasten som med en traditionell spännare. Spännaren är även utrustad med en fjäderbelastad spole som med en enkel knapptryckning rullar in bandet. På lager i januari!

(Art no. 0331)


Det lackar mot jul och vi vill passa på att önska alla våra kunder och kontakter en härlig jul och ett gott nytt 2020!

Under helgerna håller vi stängt följande dagar:

  • 23 -31 december
  • 1 och 6 januari
instagramhomepageyoutubefacebooklinkedin

Du får detta utskick för att du är en kund eller kontakt till oss. Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss.

FASTY AB - Terassvägen 1 - 334 33 Anderstorp - Tel. 0371-170 80 - info@fasty.se -  www.fasty.se