Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhet i Systembolagets fasta sortiment 2/9!

Gauloise Ambrée Ale från

Brasseri du Bocq - Belgien

Vi har glädjen att lansera Gauloise Ambrée som är en bärnstensfärgad typisk Belgisk Ale. Ölet jäses i tankar på 600 liter under 4-5 dagar i en temperatur på 22-26 grader. Ölen kyls sedan ner till cirka 4 grader och resterande jäst avskiljs. Efter denna process efterjäser ölen på flaska i 12-14 dagar i en temperatur på cirka 25 grader innan ölen är klar för leverans. Galouise Ambrée vann guld 2009 i European Beerstar, klassen
”Best Belgian style Ale”.


Artnr: 152103

Alkoholhalt: 5,5 %

Pris: 22,90 kr

Volym: 33cl

Förpackning: Flaska

Smak/Doft: Doften har inslag av hasselnöt, karamell samt apelsin och fruktig humle. Smaken har en framträdande bitterhet med lite inslag av lakrits och fruktiga inslag. Lång rund eftersmak utan sötma.  

Färg: Bärnstensfärgad

Malt: Pilsner och Cara malt

Humle: Saaz (Tjeckien) Strisselspalt (Alsace) och Saphir (Tyskland)

Serveringstemperatur: 9-10 grader

Land: Belgien

Producent: Brasseri du Bocq

Leverantör: Heba Food & Beverages


Brasseri du Bocq – Belgien- beläget mitt i den lilla byn Purnode  i det natursköna landskapet Condroz, nordväst om Ardennera. Här finns god vattentillgång med vatten av högsta kvalitet vilket är grunden för en bra öl. Bryggeriet grundades 1858 av Martin Belot och är än idag 100% familjeägt. Bocq är ett av de sista traditionella belgiska bryggerier som använder den traditionella tillverkningsprocessen av överjäst öl med sekundär jäsning på flaska.


facebookinstagramhomepage

Kontakta oss

För varuprov, bilder eller övrig information

Heba Food & Beverages

Christian Mahrle, Marknadschef

Telefon: 0457-240 85, E-post: christian@heba.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.