Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

DETTA HÄNDER I SPACE - JUNI 2019

Tack för den här gången!

Idag är det sista dagen i SPACE. Vi tackar alla deltagare för mod, nyfikenhet och en fantastisk gruppgemenskap. Vi tackar också alla er som tagit del av vår resa vid sidan av och hoppas på fortsatt god samverkan framöver. 

3 av deltagarna har sökt utbildning, 2 går direkt ut i arbete och 3 söker arbete. Majoriteten av deltagarna upplever att både den psykiska och fysiska hälsan har stärkts under SPACE-perioden. 

SPACE-ambassadörer lockar nyfikna

Den 12 juni spred SPACE-gruppen sina erfarenheter för en nyfiken publik på Framsteget, Jobb Borås. Vi fick ta del av bilder och berättelser från de olika praktikplatserna, från staden Brescia, boendet, maten, utmaningar och gruppgemenskap. 

Malin och Anna-Karin från SPACE berättade också om nästa gruppstart och resan i höst. Den här gången står Island i fokus. 


Rekrytering för ny gruppstart i höst

Informationsträffen den 12 juni resulterade i 11 intresseanmälningar. Vårt nästa steg är att vi, Malin och Anna-Karin, kommer att träffa dessa för intervju under dagarna 24:e till 28:e juni. Under denna veckan har vi möjlighet att ta emot fler för intervju. Vi vill därför att ni hör av er till oss om ni vet någon mer som är nyfiken på SPACE.

Vill någon bara komma för att få information går detta också bra. 

Kom också ihåg att det går bra att skicka in en intresseanmälan på webben. Anmälan är inte bindande. 

>> www.sjusam.se/space



facebookhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter